reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Dziękuję zamawiałam przez allegro.Super meble. Zamawialas gdzieś przez Internet?
Ka. jak wróci to nadrobicie, oby akurat wypadły odpowiednie dni
Paula póki co nic nie kupujesz ? Ja pierwsze bodziaki kupiłam jak byłam w 12+2, a później już lawinowo. Oczywiście neutralne kolory. A po połówkowych badaniach kolor.
Mimi2330
Wrzucilabys mi link na priv?Dziękuję zamawiałam przez allegro.
Paula póki co nic nie kupujesz ? Ja pierwsze bodziaki kupiłam jak byłam w 12+2, a później już lawinowo. Oczywiście neutralne kolory. A po połówkowych badaniach kolor.
Szafirek90
Chyba poszłoWrzucilabys mi link na priv?
Dzięki Zuza, to dobra cena. W Rossmann są 4 pampersy pieluchomajtki za 39.99 jak ktoś nie ma po drodze kauflandu.Dziewczyny ja tylko na moment. W Kauflandzie jest promocja na pielucho-majtki Pampers pants 52szt. rozm.4 za 37,99zł
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jeszcze wciąż jedzie na dzień w pampersach 3, ale ostatnio kupiłem na allegro w oficjalnym sklepie pampersy 4 pieluchy za 99zl- 174sztuki i wysyłka kurierska DPD jest free. Na noc dajemy więc teraz 4, bo śpi długo i na brzuszku więc czasem 3 już nie mieściła . Młody wrócił do spania od 21-22 do 5-6 rano.
Zamówiłam też pampersy 4 sleep nad Play , wychodzą taniej niż normalne i cena była piękna bo 110zl za 200sztuk. Dziś Mąż odbierze z paczkomatu to będziemy testować.
Ja lubię promocje
Mimi2330
Zuza87
Szafirek śliczne meble! I ta naklejka słodka:*
Paula i Szafirek jak się czujecie?
Jo, no to masz zapasy My na codzień używany Dada extra soft,też jeszcze rozm.3 ale już niedługo Są bardzo fajne,miękkie,dobrze chłoną,nie uczulają. Pampersy kupiłam bo były w promocji(też uwielbiam ) i na noc pod pajaca fajniejsze są te pieluchomajtki bo lepiej"trzymają się" brzuszka.
Paula i Szafirek jak się czujecie?
Jo, no to masz zapasy My na codzień używany Dada extra soft,też jeszcze rozm.3 ale już niedługo Są bardzo fajne,miękkie,dobrze chłoną,nie uczulają. Pampersy kupiłam bo były w promocji(też uwielbiam ) i na noc pod pajaca fajniejsze są te pieluchomajtki bo lepiej"trzymają się" brzuszka.
Szafirek90
Ja póki co kupiłam w promocji Pampers Premium Care 1 -88sztuk i ostatnio Pampers Premium Care 2- 80 sztuk. Później na Dadę chce przejść.
Zuza, dziękuję lepiej. Nie chcę zapeszać, ale nie wymiotuję już 4 dzień i zgagi nie mam od 2 haha. Sukces . Niestety waga rośnie. Dziś rano zobaczyłam 101,5.. ale mam nadzieję że to tylko woda bo spuchłam..
Zuza, dziękuję lepiej. Nie chcę zapeszać, ale nie wymiotuję już 4 dzień i zgagi nie mam od 2 haha. Sukces . Niestety waga rośnie. Dziś rano zobaczyłam 101,5.. ale mam nadzieję że to tylko woda bo spuchłam..
Zuza87
Szafirek bardzo się cieszę że lepiej się czujesz:* Może końcówka będzie dla Ciebie łatwiejsza:* Ja bardzo sobie chwalę pieluszki Dada,te extra soft są o tyle fajniesze że są mięciutkie Na początek też miałam pampki. A synuś dokazuje? To napewno woda.Nie zadręczaj się wagą,po porodzie spadnie conajmniej 10kg
reklama
Paula1207
Na razie mam kołderkę i poduszkę, chociaż to na takie większe dziecko i worek ubranek dla dziewczynki r. 62, ale to dostałamDziękuję zamawiałam przez allegro.
Podziel się: