reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Cieszę się że dałaś radę. Ja dziś odebrałam swoje skarby
I co Colorado odpisała Wam coś?
I co Colorado odpisała Wam coś?
Zuza87
Nie,chyba Colorado do nikogo się nie odezwała Mam nadzieję że wszystko u niej dobrze!
@madagos i @parampampam też się nie odzywają
Mój synuś odkrył wczoraj że ma stópki Przyssał się do jednej.Słodziutko to wygląda
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
@madagos i @parampampam też się nie odzywają
Mój synuś odkrył wczoraj że ma stópki Przyssał się do jednej.Słodziutko to wygląda
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
A mi się dziś dopiero udało zamówić w Rossmannie przez dwa dni było takie obciążenie ,że ciągle mnie wysłało.Jutro jadę po moje skarby Zuza masz rację to jest radość
Colorado może postanowiła troszkę odpocząć od internetu a może gdzieś wyjechali
Zuza fajnie ze tak Dominiś robi Niby małe rzeczy a cieszą
Ja w nocy spałam 2godziny Michaś ciągle się wiercił i płakał.Jeszcze mąż mnie zaraził i kicham woda z nosa leci, gardło boli jeszcze po tej nocy czuję się tragicznie .
Colorado może postanowiła troszkę odpocząć od internetu a może gdzieś wyjechali
Zuza fajnie ze tak Dominiś robi Niby małe rzeczy a cieszą
Ja w nocy spałam 2godziny Michaś ciągle się wiercił i płakał.Jeszcze mąż mnie zaraził i kicham woda z nosa leci, gardło boli jeszcze po tej nocy czuję się tragicznie .
Mimi2330
Hej. A ja witam się z mega bólem pleców :/ ponosilam małego i już bolą :/
No i mam kiepski humor ze względu na wagę.... dietke trzymam, słodyczy nie jem A waga tak skacze. Raz trochę mniej raz więcej.... już było mniej i nagle skok w górę.... Ale od czego.... co i jak ....[emoji36][emoji36][emoji36][emoji24]
Już niewiem sama od czego to i co robić [emoji53]
No i mam kiepski humor ze względu na wagę.... dietke trzymam, słodyczy nie jem A waga tak skacze. Raz trochę mniej raz więcej.... już było mniej i nagle skok w górę.... Ale od czego.... co i jak ....[emoji36][emoji36][emoji36][emoji24]
Już niewiem sama od czego to i co robić [emoji53]
reklama
Podziel się: