reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny korzystała któraś dziś z ofert 1+1 w Rossmannie na perfumy..?? Nie mogę tego dziadostwa ogarnąć ;/ wciąż mi źle podlicza, albo wyrzuca z koszyka...

reklama
Ja nie korzystałam ale słyszałam że ludzie narzekają na problemy właśnie takie jak Ty...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@szafirek pomocy:p Jsk doszłaś do tego aby faktycznie byly gratisy?
:p nie wiem czy Ci to wytłumaczę jak trzeba. Zalogowałam się przez aplikację dodałam do koszyka 6 perfumów- po 2 z każdego rodzaju (3*2). Musi być przy nich taka zielona naklejka okrągła (1+1). Następnie zrobiłam, że kupuję wszystkie info uzupełniłam o sposobie płatności, dostawy itp. I wciąż mnie wyrzucało. Okazało się, że muszę wejść na swoje konto- zrobiłam to już przez stronę internetową i tam miałam MOJE KONTO- HISTORIA ZAMÓWIEŃ- SZCZEGÓŁY i dopiero wtedy wyliczyło mi i przeszłam do płatności. Cena produktów pokazała się normalna- duża, ale pod spodem było do zapłaty już po rabatach. Czyli kupiłam 6 za cenę 3. Powtórzyłam to z konta męża i tym sposobem wyszło 12, a zapłaciłam za 6. Nie wiem czy to zwykły traf czy tak trzeba ale u mnie pomogło :D

Perfumy przeszły teraz męczę się nad zestawami...Wykończą mnie te promocje [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza a jednak skorzystałaś. No kurcze jak można nie brać jak za pół darmo oddają :p Perfumów mam na 2 lata jak nic :p chociaż ja te tanioszkowe C-Thru używam :D a dla męża Adidasa wzięłam :)

reklama
Tak mnie nastawiłyście na zakupy, że aż pojechałam po sklepach połazić. I mam już większość prezentów na gwiazdkę [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry