reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hehe, u mnie na odwrót!Po zakupach czuję się zmordowana a mąż zadowolony;) Ja jeszcze muszę sobie coś pokupować...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozszalalyście się zakupowo dziewczyny. Ja też jestem łowca promocji ale stacjonarne zakupy mnie mecza, wolę w internecie. Dla Lilki mam już dużo ciuszków w przód kupione. Ale teraz taki okres, ze wszystko niszczy w zastraszającym tempie, normalnie czasem mi szkoda tych ciuszków bo głównie nowe kupuję, czasem coś na ciuchach. Wczoraj skończyła 9 miesiecy i coraz bardziej rozrabia, ale tez coraz bardziej rozumna się robi. Fajnie jak już jest taki kontakt z dzieckiem. Starsza z kolei ma teraz próbne matur i w dodatku trochę problemów zdrowotnych, ale mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze.

Zuza super ciuszki, niestety do tesco mam daleko, czasem mi szkoda.

Kattaya Lilka ma juz 9msc? JEEEJ! Niedługo pewnie zacznie raczkować:) Dużo zdrowia dla starszej córki:*
Jo158 [emoji50] O wow! No to się obkupiliście :) Weszłam na stronę Next żeby zakupić piżamki skoro promocja i cena faktyczn8e fajbna ale nic nie zostało, chyba wszystko wykupiliście[emoji8]

Powiem Ci z doświadczenia wieloletniego w zakupach NEXT że zawsze pierwsze co znika ze strony to piżamy . Mają super jakościowo więc się nie dziwię że idą. Ja kupuję na stronie brytyjskiej i tam są większe zniżki. Teraz mnie zaskoczyło bo -70% nigdy mi było, zazwyczaj tylko 50%.

Wiem wiem,uwielbiam ubranka z Nexta a body i piżamki szczególnie,chociaż kurtki i spodnie też są rewelacyjne. No nic,trudno;)

Zuza Lilka zaczeła raczkować jak miał 6,5 miesiaca.

Też lubię Nexta ale na wyprzedaż sie nigdy nie załapię, nie ma rozmiarów tego co mi się podoba.

reklama
Kattaya to szybciutko! To masz ręcę pełne roboty i oczy wokół głowy.
Z Nexta ja kupuję też używane,bo materiały i wykonanie są tak solidne że kilkoro dzieci spokojnie ponosi i nadal będą w super stanie.

Do góry