reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Ja ostatnio kupiłam fajne koszulki do spania satynowe
Link do: Promocja!! Halka DIANA krótka (k5) r.M PRODUCENT mają duże rozmiary i przyzwoite ceny a i jakość bardzo dobra koronki jak watka a satyna mięciutka
i trochę bielizny (cała szuflada się uzbierała ) Teraz szukam sukienki na chrzciny ale nic mi się nie podoba.A i na mikołaja już prezenty dla Miśka i Kapsia zamówiłam
Link do: Promocja!! Halka DIANA krótka (k5) r.M PRODUCENT mają duże rozmiary i przyzwoite ceny a i jakość bardzo dobra koronki jak watka a satyna mięciutka
i trochę bielizny (cała szuflada się uzbierała ) Teraz szukam sukienki na chrzciny ale nic mi się nie podoba.A i na mikołaja już prezenty dla Miśka i Kapsia zamówiłam
Rozszalalyście się zakupowo dziewczyny. Ja też jestem łowca promocji ale stacjonarne zakupy mnie mecza, wolę w internecie. Dla Lilki mam już dużo ciuszków w przód kupione. Ale teraz taki okres, ze wszystko niszczy w zastraszającym tempie, normalnie czasem mi szkoda tych ciuszków bo głównie nowe kupuję, czasem coś na ciuchach. Wczoraj skończyła 9 miesiecy i coraz bardziej rozrabia, ale tez coraz bardziej rozumna się robi. Fajnie jak już jest taki kontakt z dzieckiem. Starsza z kolei ma teraz próbne matur i w dodatku trochę problemów zdrowotnych, ale mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze.
Zuza super ciuszki, niestety do tesco mam daleko, czasem mi szkoda.
Zuza super ciuszki, niestety do tesco mam daleko, czasem mi szkoda.
Zuza87
Kattaya Lilka ma juz 9msc? JEEEJ! Niedługo pewnie zacznie raczkować Dużo zdrowia dla starszej córki:*
Jo158 [emoji50] O wow! No to się obkupiliście Weszłam na stronę Next żeby zakupić piżamki skoro promocja i cena faktyczn8e fajbna ale nic nie zostało, chyba wszystko wykupiliście[emoji8]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jo158 [emoji50] O wow! No to się obkupiliście Weszłam na stronę Next żeby zakupić piżamki skoro promocja i cena faktyczn8e fajbna ale nic nie zostało, chyba wszystko wykupiliście[emoji8]
Powiem Ci z doświadczenia wieloletniego w zakupach NEXT że zawsze pierwsze co znika ze strony to piżamy . Mają super jakościowo więc się nie dziwię że idą. Ja kupuję na stronie brytyjskiej i tam są większe zniżki. Teraz mnie zaskoczyło bo -70% nigdy mi było, zazwyczaj tylko 50%.
reklama
Zuza87
Kattaya to szybciutko! To masz ręcę pełne roboty i oczy wokół głowy.
Z Nexta ja kupuję też używane,bo materiały i wykonanie są tak solidne że kilkoro dzieci spokojnie ponosi i nadal będą w super stanie.
Z Nexta ja kupuję też używane,bo materiały i wykonanie są tak solidne że kilkoro dzieci spokojnie ponosi i nadal będą w super stanie.
Podziel się: