reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Polecam c&a

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja głównie na allegro znajduję. :)
Nie wiem jaki rozmiar nosicie ale w C&A jak wyszukuje ciążowe ubrania to do 44 coś jest a 46 już praktycznie same spodnie..

Dzięki :) pierwsze kupie 46. Niby początek u mnie, a mam taki brzuch przez wzdęcia, że w zwykłych jeansach mi niewygodnie ;)

Zuza śliczne chłopaki i zgadzam się z Tobą za szybko rosną dzieciaczki ..
Co do ubrań nie pomogę bo całą ciążę nic nie musiałam kupować.
A u nas dziś 5 miesięcy jak się Michaś urodził. Mam wrażenie jakby to wczoraj było.;)Mały od paru dni daje w kość wrzaski ....płacze ....dziąsła opuchnięte....w nocy budzi się z płaczem po 5-6razy.Chodzę jak zombi....Jeszcze mąż od niedzieli w Norwegii niby na chwilę pojechał ale dzieciaki, dom i jeszcze chłopaki na serwisie muszę ich dopilnować....oszaleć idzie z tym wszystkim....
A to moje szczęście :*
IMAG3238.jpg

Załączniki

• IMAG3238.jpg
    IMAG3238.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 537
reklama
Do góry