reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Ech ani z karmieniem ani cukrem nie pomogę. Póki co nie jestem w temacie, ale skoro waga pokazała więcej to mały przybiera i możesz odetchnąć.
Troszkę Wam zazdroszczę, że macie już maluchy przy sobie ja jeszcze około 114 dni i też będę tulić synusia.. Dłuży mi się troszkę w tej ciąży, chociaż z drugiej strony tygodnie uciekają i czasem mam wrażenie że nie wiem jakim cudem wchodzę w kolejny. Takie trochę sprzeczności
Kurcze mąż chory i mnie zaraził.. Wstałam z okropnym bólem gardła, bólem głowy, zapchanym nosem.. Trochę się boję chorować w ciąży. Zaaplikowałam sobie paracetamol, tantum verde, ciepłą herbatę z miodem i cytryną i nie wychylam dziś nosa z pod kołdry..
Troszkę Wam zazdroszczę, że macie już maluchy przy sobie ja jeszcze około 114 dni i też będę tulić synusia.. Dłuży mi się troszkę w tej ciąży, chociaż z drugiej strony tygodnie uciekają i czasem mam wrażenie że nie wiem jakim cudem wchodzę w kolejny. Takie trochę sprzeczności
Kurcze mąż chory i mnie zaraził.. Wstałam z okropnym bólem gardła, bólem głowy, zapchanym nosem.. Trochę się boję chorować w ciąży. Zaaplikowałam sobie paracetamol, tantum verde, ciepłą herbatę z miodem i cytryną i nie wychylam dziś nosa z pod kołdry..
Mimi2330
Fanka BB :)
Niby jak czytam w necie to tak jest.... tylko czemu rano ten cukier tak wywalilo....?Mimi ja Ci podaje norme z przed dwóch lat jaj jeszcze przed ciaza miałam problem z cukrem. Te normy z tego co kojarze od wieku tez zaleza.
Ale też dziwne bo przed cc naczczo robili mi badania i cukier mialam 86
Dziewczyny macie na forum fajną dietetyczkę, może warto skorzystać z jej porad Justyna jest super i dodatkowo jest psychodietetyczką, wiec podchodzi do każdej osoby holistycznie Znajdziecie ją na forum eksperckim - psychodietetyczka radzi
reklama
Podziel się: