reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Mimi, super, że już w domku jesteście, musicie odetchnąć po szpitalnych perypetiach [emoji4] buziaki dla Filipka!
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek90
To wiele wyjaśniaSzafirek, czytałam kiedyś, że więcej chłopców rodzi się w okresach dobrobytu, a dziewczynek w czasach biedy/głodu/wojnyno cóż, widać mamy bardzo dobre czasyfacety to takie wygodne są, że nawet na świat przychodzą wtedy, kiedy im łatwiej i wygodniej
Chociaż chyba moje dziecię nie widziało stanu mojego konta i tylko myśli, że dobrobyt
Brawo Ty! Dobrze zrobiłaś czyste sumienie i zadowolony brzuszek maluszka w nagrodęAha, sprzedałam dziś kaszki na olx
Mimi cieszę się, że już w domku jak tam idzie poznawanie się z maluszkiem? Dorze się czujesz?
Ja wczoraj miałam koszmarny dzień. Wymioty poranne ciąg dalszy, ból głowy, zrobiły mi się zajady w kącikach ust, kręgosłup wieczorem bolał jak nie wiem. Czuję się jak stara babcia
No i waga rośnie ;( Dziś już 99,9 (zaczynałam ciąże z 103,5 (w karcie ciąży 102) więc nadal minus ale... )
Ka.2606
Szafirek, mam nadzieję, że dziś juz lepiej. Wagą się nie przejmuj, dziecię Ci rośnie zresztą i tak jesteś na minusie
Mimi, jak pierwsza nocka w domu?
Ja jestem zła na siebie, bo miałam się nie spinać i dać sobie rok na luzie na zajście w ciążę, a w rzeczywistości się wkurzam i oglądam za każdym wózkiem. Jeszcze jestem w 10 d.c. i mam jakieś plamienia :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, jak pierwsza nocka w domu?
Ja jestem zła na siebie, bo miałam się nie spinać i dać sobie rok na luzie na zajście w ciążę, a w rzeczywistości się wkurzam i oglądam za każdym wózkiem. Jeszcze jestem w 10 d.c. i mam jakieś plamienia :/
Colorado1989
Szafirek, trzymaj się :* Waga raz pójdzie w górę, raz w dół... Nie dokładaj sobie stresu. Najważniejsze, żebyście w dobrym zdrowiu dobrnęli do mety
Ka, rozumiem Cię. Też teoretycznie mam wrzucone na luz, ale... no jest jak jest. Zwłaszcza, że za ścianą sąsiedzi mają małe dzieciątko i słyszę jak płacze. Co mnie z jednej strony zasmuca, a potem zaraz denerwuje. I to nie przez to, że ono płacze, tylko przez to, że to moją uwagę przykuwa i smutek powoduje. No ale co zrobić
Miałaś badany progesteron? Bo z tego co pamiętam, to niedobory progesteronu powodują plamienia. Nie wiem tylko czy w jakiejś konkretnej fazie cyklu.
Ka, rozumiem Cię. Też teoretycznie mam wrzucone na luz, ale... no jest jak jest. Zwłaszcza, że za ścianą sąsiedzi mają małe dzieciątko i słyszę jak płacze. Co mnie z jednej strony zasmuca, a potem zaraz denerwuje. I to nie przez to, że ono płacze, tylko przez to, że to moją uwagę przykuwa i smutek powoduje. No ale co zrobić
Miałaś badany progesteron? Bo z tego co pamiętam, to niedobory progesteronu powodują plamienia. Nie wiem tylko czy w jakiejś konkretnej fazie cyklu.
Szafirek90
Wiem, że nie mam co narzekać, ale ta 3cyfrówka jest taka frustrująca a zmierzam ku niej szybciej niż myślałam..
Mimi a jak Ty przybierałaś na wadze? Mam na myśli, że w 2 czy 3 trymestrze najwięcej?
No i jak waga po porodzie?
Ka zbadaj sobie jak chcesz: prolaktyna (2-4 dc), progesteron (7 dpo).
Mimi a jak Ty przybierałaś na wadze? Mam na myśli, że w 2 czy 3 trymestrze najwięcej?
No i jak waga po porodzie?
Ka zbadaj sobie jak chcesz: prolaktyna (2-4 dc), progesteron (7 dpo).
Ka.2606
Colorado, ja co chwilę wpadam na wózki albo dowiaduję się o jakiejś ciąży w otoczeniu jeszcze niedawno nie byłam pewna czy w ogóle chcę dziecko, a teraz fiksacja
Szafirek, na pocieszenie powiem Ci, że niektórzy nie w ciąży mają trzycyfrówkę a jak w końcu zobaczę 99,9 to padnę ze szczęścia
Dzięki za podpowiedzi z progesteronem. Nigdy nie badałam, to zrobię, ale to dopiero za 2 tygodnie. Na prolaktynę biorę dostinex więc jest ok.
Szafirek, na pocieszenie powiem Ci, że niektórzy nie w ciąży mają trzycyfrówkę a jak w końcu zobaczę 99,9 to padnę ze szczęścia
Dzięki za podpowiedzi z progesteronem. Nigdy nie badałam, to zrobię, ale to dopiero za 2 tygodnie. Na prolaktynę biorę dostinex więc jest ok.
Mimi2330
Szafirek to i tak super choć wiem jak boli ten każdy wzrost hehe
Ja trzymałam w miarę diete A w 3 trymestrze odpuscilam na Maxa i przytylam sporo. W ostatnie 3tyg mialam plus 4kg!!!!
Ja dziś się zwazylam. Po ciąży zostało mi plus 2.5kg
Ja trzymałam w miarę diete A w 3 trymestrze odpuscilam na Maxa i przytylam sporo. W ostatnie 3tyg mialam plus 4kg!!!!
Ja dziś się zwazylam. Po ciąży zostało mi plus 2.5kg
reklama
Mimi2330
U mnie spadek formy.... dziś ryczalam pół dnia. Wszystko mnie denerwuje i dołuje....
A jak po kąpieli znów zobaczyłam garść włosów w prysznicu to już w ogóle.... Eh boję się ze stracę włosy....
Mały jest kochany. Grzeczniutki. Je i śpi.... w nocy budzi się co 2-3h A jak utrafie i się obudzę w porę karmienia i dam mu jeść to je na spiocha i nawet oczka nie otworzy hehe
A jak po kąpieli znów zobaczyłam garść włosów w prysznicu to już w ogóle.... Eh boję się ze stracę włosy....
Mały jest kochany. Grzeczniutki. Je i śpi.... w nocy budzi się co 2-3h A jak utrafie i się obudzę w porę karmienia i dam mu jeść to je na spiocha i nawet oczka nie otworzy hehe
Podziel się: