reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi świetne:) podoba mi się jak rodzeństwo jest tak samo ubrane :D

Ohh to są piękne chwile kiedy przekazuje się takie wiadomości :) fajnie, że to przed Tobą :)
A co do mdłości.. Towarzyszyły mi wraz z wymiotami (po 10 razy dziennie) do 17 tygodnia.. Nie życzę tego [emoji14]

Ja też trochę się boję, że moje dzieci będą otyłe.. Bardzo nie chce dla nich takiej przyszłości..

Ja do odchudzających się dołączę w marcu dopiero, a wtedy pewnie z Was chucherka będą i nie będę miała się z kim odchudzać :p
No co Ty szafirek nie zartuj haha ja na pewno zostanę na placu boju [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Colorado nieraz tak jeat ze dana odoba zle reaguje na dany skladnik i jest sie go nie wyeliminuje ciezko jest schudnac.
Ile pijesz przy tym wody ?
Ja juz weteranka a teraz cos nie idzie nie wiem czy moze tarczyca cos nie tak pracuje czy to przez karmienie piersią.
Mam znajoma schudla dopiero jak odstawila.dziecko od piersi.
Mimi no nie wyglada na grube dziecko, ale jak byl malutki to byl gruby pokaze pozniej zdjecia pyzy mial ale wyrosl wyciagnal sie .Tyle ze on po mleku bebiko byl taki gruby jak odstawilam o przeszlam na krowie to schudl.
Corcia wazy 9 kg a ma 7.5 msc. Syn w tym czasie nie wiem dokladnie ile mial ale na 6 msc mial 10.800g .
Ja starszemu dawalam Babilon. Teraz planuje bebiko bo tańsze sporo. Jeszcze muszę dokładnie porównać składy
Mój miał fazy. Najpierw był bardzo malutki i chudziutki, później zrobił się puciowaty A potem też się wyciągnął. Ale buzie ma okrągłą. Ale to już taki układ

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie! Od jakiegoś czasu was podczytuję. Mam na imię Magda i jestem mamą 4,5 letniej dziewczynki. Zaczynam starania o drugie dziecko ale niestety wagę mam dużą i trochę się boję jak to by było... W każdym razie zadanie jest nieco utrudnione bo mąż pracuje za granicą i nie widzimy się tak często jakbyśmy chcieli. Pozdrawiam was wszystkie cieplutko ;)

Witajcie! Od jakiegoś czasu was podczytuję. Mam na imię Magda i jestem mamą 4,5 letniej dziewczynki. Zaczynam starania o drugie dziecko ale niestety wagę mam dużą i trochę się boję jak to by było... W każdym razie zadanie jest nieco utrudnione bo mąż pracuje za granicą i nie widzimy się tak często jakbyśmy chcieli. Pozdrawiam was wszystkie cieplutko ;)
Hej. Witamy ! Zapraszamy do nas.
Ile teraz wazysz?
Jak widzisz i większe babki mogą mieć dzieci i w miarę przebrnąć ciążę także jak mąż wróci to dzialajcie [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Jestem dość niska bo mam jedyne 157 cm a ważę 87 kg :( Już tyle razy obiecywałam sobie, że schudnę przed rozpoczęciem starań ale nic z tego nie wyszło. Dlatego też nieśmiało myślę, że nie ma co czekać bo z moją słabą silną wolą różnie bywa... Może rozpoczęcie starań zmotywuje mnie by odżywiać się zdrowiej i więcej się ruszać :)

Mimi świetne:) podoba mi się jak rodzeństwo jest tak samo ubrane :D

Ohh to są piękne chwile kiedy przekazuje się takie wiadomości :) fajnie, że to przed Tobą :)
A co do mdłości.. Towarzyszyły mi wraz z wymiotami (po 10 razy dziennie) do 17 tygodnia.. Nie życzę tego [emoji14]

Ja też trochę się boję, że moje dzieci będą otyłe.. Bardzo nie chce dla nich takiej przyszłości..

Ja do odchudzających się dołączę w marcu dopiero, a wtedy pewnie z Was chucherka będą i nie będę miała się z kim odchudzać :p
Dla mnie to chyba jeden z najtrudniejszych dni w życiu [emoji6] mam nadzieję, że będzie tak jak wszyscy mówią i jak się dowiedzą to będzie radość, a nie wyrzuty...

oar8csqv0ui6juo3.png

reklama
Dla mnie to chyba jeden z najtrudniejszych dni w życiu [emoji6] mam nadzieję, że będzie tak jak wszyscy mówią i jak się dowiedzą to będzie radość, a nie wyrzuty...

oar8csqv0ui6juo3.png
Paula, a czemu miałabyś słyszeć zarzuty? Przecież przekazujecie wspaniałą nowinę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry