reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi ładne imię wybraliście :) mam kuzyn Filipa który ma teraz 10 lat- kochane dziecko :D
U mnie na przeziębienie pomaga ciepła herbata z cytryną, tabletki na gardło *spam*, tantum verde i kocyk oczywiście :D na kaszel syrop z cebuli dał nawet radę :)
Co do spania mi jakoś ostatnio też nie wygodnie i zaczyna mnie kręgosłup boleć. Ale mam nadzieję, że to chwilowe.

reklama
Szafirek który tc u Ciebie?
Ja jutro zaczynam 34 [emoji32][emoji32][emoji32]

hchy43r8h8l5x99d.png

Wczoraj się wkurzylam. Miałam dokupić ramę do wózka po synu i miała kosztować ok 300zl A wczoraj dzwonię A kobitka mi mówi ze 700zl i to bez kół! Porażka. To za ta cenę mogę mieć cały wózek używany i to 3w1.
No i upatrzylam. Dziś jadę zobaczyć taki
1506674538-aaaaaa.jpeg
1506674544-aaaaaa.jpeg
1506674549-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Rama miała być Nowa. Ale w czerwcu mówiła 300zl A teraz chciałam jechać kupić ale mówię jednak zadzwonię A ona mówi ze 700...
A ten wózek 500 więc bez sensu kupować tą ramę.

hchy43r8h8l5x99d.png

700zl za ramę? A co ona, ze złota? :D
Ten wozek, ktory wstawilas calkiem ladnie sie prezentuje i wyglada porzadnie.

Szafirek90 ja rowniez nie widze Twojego suwaczka natomiast od Mimi jak najbardziej :)

U mnie objawów przedporodowych calkowity brak... Jedynie opuchlizna ogromna, glownie wieczor/noc/wczesny ranek, duze zmęczenie i potrzeba snu od 12 do 14 godzin na dobe. Oprocz tego skurcze cichutenko, nawet nie wiem ze sa, szyjka wysoko, zamknieta... Zostaje u mamusi to moje Słoniątko :-)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madagos a kiedy masz wizytę u lekarza? Może Ty będziesz miała w miarę przyjemny porod. No ktoś musi przerwać to pasmo męki.

Mimi ten wózek bardzo ładnie się prezentuje. Cena też jest rozsądna.

Szafirek ja widzę Twój suwaczek jak mam telefon w poziomie. Swój też widzę tylko w poziomie. Mimi suwaczek widzę normalnie. Nie wiem od czego to zależy.

Do góry