reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza87 wracając do rozmowy dotyczącej wózków spacerowych to zakupiłam wczoraj wozek bebetto nico, ten który chciałam. Po rabacie kosztował 827 zł. Cena jak dla mnie rozsądna. Jesteśmy właśnie po spacerze i moje odczucia są bardzo pozytywne. Wozek dał sobie radę znakomicie w warunkach survivalowych, koła pompowane, amortyzatory. Na pewno minusem jest to że nie ma przekladanej rączki, no ale teraz większość wózków nie ma. Jak dla mnie to dużo zabawy jest z przekladanym siedziskiem dlatego korzystam z budy, która jest długa. No i pewnie wozek posłuży nam z rok, wydaje mi się taki wąski. Moze wiecej minusów znajdę po dłuższym użytkowaniu, ale na razie jest super.
Najważniejsze jednak jest to że po raz pierwszy mogłam cieszyć się w pełni spacerem:) Cały czas Filip był w wózku i nie grymasił, no szał ciał:biggrin2:. I najważniejsze: mój syn zasnął w wózku tak sam z siebie. Do tej pory w to nie wierzę. Kurczę jakie to fajne uczucie:). Już myślałam że Filip jest z tych niewózkowych, a tu taka niespodzianka :). Jak każdy facet tak i on cieszy się z nowej bryki;). Ale to myślę że na każdą spacerówke tak by zareagował, po prostu widzi świat lepiej:)

Napajam się widokiem śpiącego dziecięcia mego:)

reklama
Madagos to już lada dzień. Próbujesz sn?

A ja się pochorowalam. Boli gardło i glowa; (
Syn też chory. Byłam z nim dziś u lekarza....

hchy43r8h8l5x99d.png

Kasia no to rewelacja:) Oglądałam w necie,wygląda super ale przypomina spacerówkę od wózka 2w1 a taką mam.Ja będę na lato szukała czegoś lżejszego.Super że Filip polubił nową brykę:)
Madagos o rany,to już:o Dawaj znać jakby co:*
Mimi:( Na gardło możesz tantum verde,mnie ratował w ciąży i teraz jak karmie też go brałam.

Jestem w ciąży, zaszłam w ciąże w 6 cyklu starań :) Ale najpierw musiałam właśnie ustabilizować poziom hormonów i TSH zbić do około 1. Anty TPO mam w granicy 1300 :D Ale mój endo nie każe mi tego badać ani kontrolować bo twierdzi, że zawsze to będzie za dużo właśnie przez hahsi. Według niego ważne jest TSH FT3 i FT4.
Wprowadziłam w błąd- anty TG mam 1300. Przepraszam :)

Zuza to faktycznie, bez sensu dublować wózki. My nie mieliśmy spacerówki dlatego kupiliśmy. Ale pewnie za rok, albo trochę więcej, kupimy parasolke.

Madagos toż Ty siedzisz jak na bombie ;) A masz jakieś przeczucia albo oznaki zbliżającego się porodu?

Hej. Witam się z rana.
Noc mialam okropna. Już w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie spać. Wszystko mnie boli. Cały dół brzucha. Czuję ze mały jest bardzo nisko....

No i wybraliśmy imię. Będzie Filip.
Takze Kasiu dolaczam fo fanek imienia [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi bardzo dobry wybór. Filipy są bardzo wyrozumiale ale mają też charakterek;). Filipek plus skorpion (bo chyba taki znak zodiaku będzie miał Twój synek) to mieszanka wybuchowa ;). Ja też jestem skorpionek listopadowy;)

reklama
Do góry