reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Już część pomrozonaMimi to spróbuj zamrozić to co można. Ja mrozilam mięso i później miałam do bigosu. Na pewno ciężko jest się opanować, no ale skosztować nie zaszkodzi.
Mimi2330
Link do: Materac owalny do gondoli kołyski dla dzieci 75x30
Co sądzicie o takim materacyku do wózka?
Co sądzicie o takim materacyku do wózka?
Szafirek90
A to wózek nie posiada materacyka swojego? Jeszcze nie byłam na wózkowych zakupach, więc jestem zielona
Zuza87
To prawda z tym brakiem czasu.Nie wyrabiam się z niczym i dla nie daje rady odpisywać choć czytam Was jak tylko mam czas:*
Jk gratulacje:* Będzie dobrze ale pierwsze tygodnie będą napewno bolesne Jak malutka się miewa?
Mimi ale szałowy makijaż!Ślicznie wyglądasz:* Widziałam zdjęcia na fb,jesteście z siostrą bardzo podobne:*
Oleńka ale Zośka urosła.Ale jej się włoski wytarły Nie poznalam jej Pamiętam jak wstawiałaś jej fotki z burzą czarnych włosów
Kasia i Kattaya będę się Was radziła za kilka miesięcy w kwestii rozszerzania diety malucha bo już nic nie pamiętam...
U nas się dzieje Dominiś wczoraj skończył 2 miesiące,jak ten czas szybko leci...Miałam kryzys laktacyjny i dokarmiam małego mm.A ponad to od kilku dni nie podoba mu się na spacerach i muszę wracać biegiem bo tak krzyczy...Jego niosę a pusty wózek pcham.Mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy i nie zostanie mu tak.Poza tym jest cudowny Śmieje się i gaworzy
Buziaki dla Was:*
Jk gratulacje:* Będzie dobrze ale pierwsze tygodnie będą napewno bolesne Jak malutka się miewa?
Mimi ale szałowy makijaż!Ślicznie wyglądasz:* Widziałam zdjęcia na fb,jesteście z siostrą bardzo podobne:*
Oleńka ale Zośka urosła.Ale jej się włoski wytarły Nie poznalam jej Pamiętam jak wstawiałaś jej fotki z burzą czarnych włosów
Kasia i Kattaya będę się Was radziła za kilka miesięcy w kwestii rozszerzania diety malucha bo już nic nie pamiętam...
U nas się dzieje Dominiś wczoraj skończył 2 miesiące,jak ten czas szybko leci...Miałam kryzys laktacyjny i dokarmiam małego mm.A ponad to od kilku dni nie podoba mu się na spacerach i muszę wracać biegiem bo tak krzyczy...Jego niosę a pusty wózek pcham.Mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy i nie zostanie mu tak.Poza tym jest cudowny Śmieje się i gaworzy
Buziaki dla Was:*
Mimi2330
Chciałabym być jeszcze taka chuda jak ona [emoji2][emoji2][emoji2]To prawda z tym brakiem czasu.Nie wyrabiam się z niczym i dla nie daje rady odpisywać choć czytam Was jak tylko mam czas:*
U nas się dzieje Dominiś wczoraj skończył 2 miesiące,jak ten czas szybko leci...Miałam kryzys laktacyhny i dokarmiam
Jak ten czas leci. Młody dopiero co się urodził [emoji4] A na jakie mleko się zdecydowalas?
kasia0121
Zuza jak ten czas szybko leci. Wydaje się jakbyś wczoraj rodziła Dominisia. Wszystkiego najlepszego dla mamy i synka z okazji dwumiesiecznicy. A sprawie diety pomogę najbardziej jak umiem. Trochę eksperymentuje na Filipie ale chyba nie ma matce tego że złe .
Spacery nasze wyglądają podobnie. Filip dba o dobrą formę matki i też wraca ze spaceru na rękach. I wcale nie chodzi o to że mu niewygodnie w wózku, on po prostu ćwiczy bicepsy matki. Taki mój osobisty trener personalny i co najważniejsze darmowy.
Mimi fajny ten materac. Pewnie też bym się zdecydowała jakbym miała rodzić w listopadzie. Zawsze małemu będzie trochę cieplej w tyłeczek. Jestem na tak
Słońce wyszło i żyć się chce
Spacery nasze wyglądają podobnie. Filip dba o dobrą formę matki i też wraca ze spaceru na rękach. I wcale nie chodzi o to że mu niewygodnie w wózku, on po prostu ćwiczy bicepsy matki. Taki mój osobisty trener personalny i co najważniejsze darmowy.
Mimi fajny ten materac. Pewnie też bym się zdecydowała jakbym miała rodzić w listopadzie. Zawsze małemu będzie trochę cieplej w tyłeczek. Jestem na tak
Słońce wyszło i żyć się chce
reklama
madagos
Hej mamusie, Zuza ale ten czas przelecial... 2 miesiace :O Niesamowite
Ja planowalam na zime wyciac karimate albo ta folie na szybe samochodowa i dac pod materacyk, ktory jest w wozku. Jednak na pewno bedzie to jakas izolacja bo tam bardzo duzo tych otworow wentylacyjnych a szkoda mi inwestowac w materacyki gdy tak na prawde pouzywamy to max 6 miesiecy
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja planowalam na zime wyciac karimate albo ta folie na szybe samochodowa i dac pod materacyk, ktory jest w wozku. Jednak na pewno bedzie to jakas izolacja bo tam bardzo duzo tych otworow wentylacyjnych a szkoda mi inwestowac w materacyki gdy tak na prawde pouzywamy to max 6 miesiecy
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: