reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny, gdzie kupowałyście/kupujecie ubrania ciążowe, przede wszystkim spodnie?

oar8csqvpyz0mkms.png
Ja kupilam tylko jedne w c&a
Po domu dresik [emoji5]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Paula ja tez tylko w leginsach chodziłam.cala ciaze.
Kattaya dziekuje. Mam nadzieje ze uda sie schudnac chiciaz troche.
Kasia0121 dziekuje serdecznie a wloski niestety juz sie wytarlu zostaly tylko na gorze troche.Zosia za 2 dni konczy 7 miesiecy.
Uzywany tez masc ale najlepiej u nas dziala mleko z piersi po nim udraznia jej sie nosek.
Jedziemy do lekarza zeby osluchal Zofie. Musze odmowic jutrzejsze szczepienie. Niestety teraz duzo dzieci choruje. Syn tez ma katar ale on sobie radzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oleńka to już pannica z Twojej córki :).
Niestety zaczął się sezon infekcji, oby nas ominely wszystkie choroby.

Nie wiem jak się sprawuje termometr, ale koleżanka sobie chwali. Ja zakupiłam w aptece, no ale cena już dwa razy wyższa :sorry:

Dzięki dziewczyny; ) jest bardzo ciezko ledwo co wstaje. Rany mnie bolą. Nie mogę się zalatwic;(
Co do ubrań ja kupiłam dwie pary spodni i obie były mega niewygodne jak dla mnie. Legginsy były najlepsze. Kupowałam je w decathlonie bo ładnie cały brzuszek zakrywaly

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

xbumx gratulacje śliczny synek :)
Jk również gratulacje spokojnie z dnia na dzień będzie lepiej :)
Mimi spory już masz brzuszek :)
Olenka śliczna Zosia:) Współczuję kataru i ząbkowania .Nam pomógł nasivin na katar już prawie śladu nie ma.Co do ząbkowania to my dopiero 3miesiace mamy i też już nas męczy ani jeść ani nic tylko ręce w buzi i płacz.Za dietę trzymam kciuki! Też miałam problem że słodyczami i wszystkie słodkości zastąpiłam gorzką czekoladą z orzechami kupuje ja w Lidlu albo w biedronce jak zjem 4kostki to po innych słodkościach mnie mdli a kilogramy i tak spadają :)
Paula zawsze możesz kupić ocieplane legginsy.Ja też w decathlonie kupowałam max 3xl mają i ładnie kryją brzuszek a cena 20zl.
Kasia mam pytanie jak ty używasz ten cynamon i ile razy dziennie ?
Milutkiego dnia ; *

reklama
Dzięki dziewczyny; ) jest bardzo ciezko ledwo co wstaje. Rany mnie bolą. Nie mogę się zalatwic;(
Co do ubrań ja kupiłam dwie pary spodni i obie były mega niewygodne jak dla mnie. Legginsy były najlepsze. Kupowałam je w decathlonie bo ładnie cały brzuszek zakrywaly

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana kilka dni i będzie lepiej :*
No ale trochę trzeba się pomeczyc. Po cesarce też by bolało ale w innym miejscu.
Ale my babki twarde jesteśmy, damy radę

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry