Mimi2330
Fanka BB :)
Ja kupilam tylko jedne w c&aDziewczyny, gdzie kupowałyście/kupujecie ubrania ciążowe, przede wszystkim spodnie?
Po domu dresik [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam tylko jedne w c&aDziewczyny, gdzie kupowałyście/kupujecie ubrania ciążowe, przede wszystkim spodnie?
Już byłam Ale termometru nie polecam. Kupiłam już wcześniej, ale pokazuje łupoty. Chyba, ze jakiś wadliwy mi sie trafił.Dziewczyny od dzisiaj w Lidlu są ubranka dla dzieci, termometr na podczerwień i ubrania dla ciężarnych
Są też ocieplaneTeż myślałam o leginsach, ale będę chodzić przez zimę i obawiam się, że będzie mi zimno...
Kochana kilka dni i będzie lepiej :*Dzięki dziewczyny; ) jest bardzo ciezko ledwo co wstaje. Rany mnie bolą. Nie mogę się zalatwic;(
Co do ubrań ja kupiłam dwie pary spodni i obie były mega niewygodne jak dla mnie. Legginsy były najlepsze. Kupowałam je w decathlonie bo ładnie cały brzuszek zakrywaly
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom