reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A tu ja z poprawin
1506279607-aaaaaa.jpeg
1506279624-aaaaaa.jpeg

Dziś rozpoczęliśmy 33tc [emoji178]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
JK, tak mi przykro :( ale najważniejsze, że maleństwo już jest z Wami. Odpoczywaj kochana.

Mimi, powiem Ci, że Ty bardzo zgrbnie wyglądasz. Masz chyba o sobie dużo gorsze mniemanie niż jest naprawdę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

JK, tak mi przykro :( ale najważniejsze, że maleństwo już jest z Wami. Odpoczywaj kochana.

Mimi, powiem Ci, że Ty bardzo zgrbnie wyglądasz. Masz chyba o sobie dużo gorsze mniemanie niż jest naprawdę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co może się tak wydawać bo jestem dość proporcjonalna. Po prostu wszystko jest w jednakowym stopniu grube hehe [emoji38][emoji38][emoji38]
No i mi sie wydaje ze nieraz na zdjęciach jakos lepiej wygladam niz w rzeczywistosci

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi slicznie wygladasz i brzuszek i spory .
Jk gratulacje i sily bol przejdzie waxne ze z dzidzia juz ok i ze juz jest na swiecie.
Xbum gratulacje synek przeslodki.
U nas nie ciekawie Zosia goraczkuje i ma katar zeby wychodza a ona strasznie to przechodzi niestety placze , marudzi, spc nie idzie . Nic nam nie pomaga juz chyba wszystko wyprobowalismy. Jutro idziemy do lekarza.
Ja jestem na diecie tzn ograniczam sie nie jem i nie pije slodkiego.Caly czas karmie ale u mnie to nie pomaga.
Przepraszam ze nie odniosę sie to reszty ale nie pamietam co chcialam napisać. Czytam was na bierzaco ale juz sil na odpisanie brakuje.
1506288841-aaaaaa.jpeg
pozdrawiamy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk89 biedna Ty... :( Grunt, ze to juz za Wami i teraz oby hormony zadzialaly i usunely z Twojej pamieci choc czesc tych zlych wspomnien...

Paula1207 ja kupuje na allegro z bonprixa za smieszne pieniądze. Te rozmiary duze sa bardzo tanie, po 10-15zl za jeansy ciazowe. Poszukaj, wszystko nowe, z metkami :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Jk serdeczne gratulacje:) Trzymaj sie, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie.

Mimi bardzo ładnie wygladałas:)

Olenka śliczna córeczka:) I duzo zdrówka życze. U nas tez walka z katarem. Powodzenia w diecie:)

Paula ja to głownie w legginsach ganiałam, ale wiem, ze dziewczyny w C&A kupowały.

Jk gratuluję :) dzieciątko Ci wszystko wynagrodzi i zapomnisz o bólu.

Oleńka jaka Twoja córa już duża i jakie piękne ma włoski :) Cudowne zdjęcie. Ile macie już tygodni? Oby te ząbki szybko wyszły.

U nas na katar pomagała maść majerankowa i krople inhalol-to płyn do sporządzania inhalacji parowej. Dawałam 3 krople na płatek kosmetyczny i kladlam w pokoju. To połączenie fajnie udraznialo nosek. Łączę się z Wami w bólu katarowym. My już prawie się pożegnaliśmy z katarem.

Paula ja też ubrania kupowałam na allegro i na ciuchlandzie.

reklama
Do góry