reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Co za emocje ale skurcze masz regularne?
Mimi2330
Szafirek90 boję się ze przekrocze plus 10.... już mi jest mega ciężko.... plecy zaczynają boleć....
Jk89 w sumie o wodach nic nie mówiła. Ostatnio jak się zastanawiałam czy się nie Sącza to chyba bardziej wychodzi na to ze spotkalo mnie nietrzymanie moczu ; ( ; ( eh....
Jk89 w sumie o wodach nic nie mówiła. Ostatnio jak się zastanawiałam czy się nie Sącza to chyba bardziej wychodzi na to ze spotkalo mnie nietrzymanie moczu ; ( ; ( eh....
Mi właśnie lekarz kazał sprawdzić stan wod.plodowych jak za dużo przytylam.Szafirek90 boję się ze przekrocze plus 10.... już mi jest mega ciężko.... plecy zaczynają boleć....
Ja wczoraj rozmawiałam z diabetologiem i też mówi że w moim przypadku wskazana jest cesarka. Dostałam tylko.taka informacje ze jestem na insulinie. I że mam cukrzycę w ciąży. Mam nadzieje ze do poniedziałku dotrwam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Ta moja to ma taki sprzęt ze nic tam nie widać.... dziś tylko był jakiś cień widoczny :/Mi właśnie lekarz kazał sprawdzić stan wod.plodowych jak za dużo przytylam.
Ja wczoraj rozmawiałam z diabetologiem i też mówi że w moim przypadku wskazana jest cesarka. Dostałam tylko.taka informacje ze jestem na insulinie. I że mam cukrzycę w ciąży. Mam nadzieje ze do poniedziałku dotrwam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty lez i odpoczywaj.
1
169849
Gość
Jk89 i jak skurcze? Rozgonione?
reklama
Podziel się: