reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Już jest alarm włączony bo jak wstałam to brzuch mnie tak ciagnal ze że nie mogłam isc;/

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szafirek90 boję się ze przekrocze plus 10.... już mi jest mega ciężko.... plecy zaczynają boleć.... :(

Jk89 w sumie o wodach nic nie mówiła. Ostatnio jak się zastanawiałam czy się nie Sącza to chyba bardziej wychodzi na to ze spotkalo mnie nietrzymanie moczu ; ( ; ( eh....

hchy43r8h8l5x99d.png

Szafirek90 boję się ze przekrocze plus 10.... już mi jest mega ciężko.... plecy zaczynają boleć.... :(

Jk89 w sumie o wodach nic nie mówiła. Ostatnio jak się zastanawiałam czy się nie Sącza to chyba bardziej wychodzi na to ze spotkalo mnie nietrzymanie moczu ; ( ; ( eh....

hchy43r8h8l5x99d.png
Mi właśnie lekarz kazał sprawdzić stan wod.plodowych jak za dużo przytylam.

Ja wczoraj rozmawiałam z diabetologiem i też mówi że w moim przypadku wskazana jest cesarka. Dostałam tylko.taka informacje ze jestem na insulinie. I że mam cukrzycę w ciąży. Mam nadzieje ze do poniedziałku dotrwam.

Mi właśnie lekarz kazał sprawdzić stan wod.plodowych jak za dużo przytylam.

Ja wczoraj rozmawiałam z diabetologiem i też mówi że w moim przypadku wskazana jest cesarka. Dostałam tylko.taka informacje ze jestem na insulinie. I że mam cukrzycę w ciąży. Mam nadzieje ze do poniedziałku dotrwam.

Ta moja to ma taki sprzęt ze nic tam nie widać.... dziś tylko był jakiś cień widoczny :/

A Ty lez i odpoczywaj.

hchy43r8h8l5x99d.png

Byly tak koło północy. Lekkie. Ale do rana spokój. Chyba to.takie. bardziej straszenie. Ale ja oczywiście panikuje

reklama
Do góry