reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

To nie takie proste chodzi o nacisk ze strony rodzin wszyscy ze chcą sie bawić itp..no i trochę to skomplikowane

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem o czym mówisz :/ no ale gdybym miała np brać 100tys kredytu na wesele to bym wolała na mieszkanie mieć :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi chusteczki Babydream któreś też sa mocno mokre, chyba calendula.
Emolientów nie używałam wcale i ze skórą wszystko ok. No ale dzieci sa różne, wiadomo.

Jk super wieści:)

Agunia 100 lat!!!

Na chrzciny trzeba liczyć ok. 100zł za osobę.

Mimi chusteczki Babydream któreś też sa mocno mokre, chyba calendula.
Emolientów nie używałam wcale i ze skórą wszystko ok. No ale dzieci sa różne, wiadomo.

Jk super wieści:)

Agunia 100 lat!!!

Na chrzciny trzeba liczyć ok. 100zł za osobę.
Ja kupiłam te różowe na próbę. Nie sa zle ale mniej mokre niż dada.

U nas ceny talerzyka od 120zl :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Kattaya dziękuję bardzo :)
U nas do tej pory Emolium wolę nie ryzykować.
Ka mój mąż mieszka i pracuje w Norwegii.Ja tam byłam dwa lata alle wróciliśmy jak Kacper szedł do przedszkola .Jak dla mnie za dużo polaków ;)

Agunia wszystkiego najlepszego :)

Co do hybrydy, ja osobiście nie lubię. Mam zawsze długie swoje paznokcie i hybryda mi je niszczy, poza tym nie lubię długo mieć jednego koloru i zmieniam co kilka dni, więc hybryda się nie sprawdza. A ściąganie jej to koszmar..

Co do chrzcin my planujemy bardzo skromnie- nasi rodzice i chrzestni dzieciątka. Więc max zamierzam wydać 2000 :)
Na ślub zaprosiliśmy 80 osób, a początkowa lista wynosiła 140.. Niestety nie było nas na o stać. I nie patrzyliśmy czy ktoś się obrazi. Wzięliśmy osoby z którymi utrzymujemy jakiś większy kontakt a nie wujka cioci babci wuja :p

Odebrałam dziś wyniki i znowu mam mocz kiepski;/ wyszły bakterie i leukocyty. Wciąż coś.

Jk trochę nas było, 25 osób. Może i byłoby taniej tylko robiliśmy w restauracji. W domu nie pomiescilibysmy tyłu osób, a poza tym nie dałabym rady przygotować chrzcin, rodziców nie chciałam fatygować, a na teściów nie mogę liczyć. Sale rezerwowalismy jeszcze jak byłam w ciąży, bo chrzestni nam uciekali za granicę.

Wesele to spory wydatek. Przy 90 osobach wyszło nam 30 tyś. Ale w tym jest wszystko, suknia, garnitur, zaproszenia, wszystkie pierdoly.

reklama
Do góry