reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Współczuję Wam porodów w te upały, oby szybko poszło.

Szafirek, gratuluję kropeczki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj jak dobrze, że Inka urodziła, już się tak dziewczyna dolowala :) inka, gratulacje, czekamy na relację! :*

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Inka, a nacinali Cię? Dlaczego właściwie tak popękałaś? Nie martw się, zagoi się, daj sobie czas, odpoczywaj, regeneruj się. Wszystko będzie dobrze :)

Najważniejsze, że masz to już za sobą, że synek jest przy Tobie.

Inka moje gratulacje! Witamy malego Igora na swiecie [emoji258][emoji324][emoji323]
Dzielna z Ciebie babeczka, mialas do przepchniecia prawie 4kg, szacun! Zdrowka zycze i napisz wiecej jak juz dojdziesz do siebie. :)

Co do diety przy kp, bede jadla wszystko i po prostu obserwowala. Jesli cos zaszkodzi to sie z diety wyeliminuje. Podobno z nabialem nie mozna przesadzac.

Z usg wyszlo, ze jakies sa slabe przeplywy. Mysle, ze pod koniec tego tygodnia lub na poczatku kolejnego urodze. :)

Paulina, teraz już nasza kolej, nie ma co. U mnie się kompletnie nic nie szykuje, ale w sobotę do szpitala, to może mi coś pchną...

Inka serdeczne gratulacje:)
Paulina jak słabe przepływy to już niedługo. Własnie dlatego dzieci słabo rosną i zdarza sie przy cukrzycy. Ale Kalinka na pewno szybko nadrobi,.

1 sierpnia o godz 20.00 urodził się Igorek.

3,950 kg 60 cm

Bardzo popekalam. Ciekawe czy wyjdę z tego... Poród to nic... najgorsze szycie przez 1,5 godziny...

Jestem słaba...

Syn jest śliczny
Kochana gratulacje.[emoji5]
Duży chłopak to nie dziwne że popekalas ale lada chwila wszystko się zrosnie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry