reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Agunia, jakie ładne te Twoje pierogi, bardzo ładny kształt. Ja sobie robię spa, maseczki, stopy, może jakaś depilacja. Ale brzuch jak skała twardy, muszę robić przerwy.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś leniuchuje ;)
Maleństwo tancuje w brzuchu ze ho ho ;) ciekawe czy po narodzinach też będzie takie żywiołowe.

Syn dziś do nas mówi ze on woli brata bo byłby taki grzeczny jak on A dziewczynki to niegrzeczne są [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Pomidorówkę miałam wczoraj ;)

Ciasto na pierogi moim zdaniem im ma mniej w sobie tym jest lepsze, próbowałam już z całym jajkiem, z mlekiem i średnio mi smakowało. Ja robię z mąki tortowej około 750g, dodaje 1 żółtko, szczyptę soli, trochę mieszam nożem i do tego dolewam przegotowaną gorącą wodę. Najpierw nożem mieszam bo ciasto jest gorące, później zaczynam ugniatać ostrożnie i robię to dość długo, aż widzę że ciasto jest sprężyste i po naciśnięciu wraca na swoje miejsce. Następnie kładę na blacie przykrywam ściereczką i daję odpocząć około 30 minut. Następnie wałkuję kawałki na bardzo cienkie okręgi i z nich wykrajam kółeczka. Farsz, lepię i wrzucam do wrzącej wody z solą. Wychodzą pycha, ciasto jest delikatne, cieniutkie- mnim :D

Mimi ciebie brzuch a mnie lewa pachwina ...
W ogole dzisiaj hormony mi wariuja , jakis dzien placzka mam...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 29t5d [emoji594]

Mimi ja mam na 2.10 , ale gin mówił, że na połowę września mam się na cc szykować , więc jeszcze troszkę...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 29t5d [emoji594]

reklama
Do góry