reklama
parampampam
Fanka BB :)
Czekam, czekam, i to jak! U mnie też gorąco, na spacer poszłam przed ósmą, bo teraz bym się bała wyjść. Nie mogę się nasycic fasolka szparagowa, jem prawie codziennie, pycha.
Zastanawiam się czy moje biegunki to może być jakaś zapowiedź, czy to tylko ten błonnik tak działa
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Zastanawiam się czy moje biegunki to może być jakaś zapowiedź, czy to tylko ten błonnik tak działa
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Szafirek90
[URL='https://www.babyboom.pl/forum/members/parampampam.171456/']parampampam [/URL]a ja właśnie obieram fasolkę na obiadek
Jeśli chodzi o ból głowy, nie mogę sobie z nim poradzić. Nie chciałam brać tabletek w I trymestrze, ale nie wiem ile wytrzymam.. Macie jakieś sprawdzone sposoby takie domowe bez apteczkowych wspieraczy?
Jeśli chodzi o ból głowy, nie mogę sobie z nim poradzić. Nie chciałam brać tabletek w I trymestrze, ale nie wiem ile wytrzymam.. Macie jakieś sprawdzone sposoby takie domowe bez apteczkowych wspieraczy?
agunia50002
A ja już myślałam ,że któraś na porodówce a Wy dalej na forum
Mimi i dalej nic nie wiesz hehe oj trzyma Cię w niepewności to maleństwo Co do mojego męża to co roku słyszę że już zjeżdża i tak mija 14 rok
Zuza Minionki i niebieski to fajnie będzie wyglądało
A ja dopiero siadłam Inka mi takiego smaka narobiła,że zrobiłam pierogi . Michaś był spokojny dał mi nawet zjeść ale nie za dużo przy 3 już krzyczał
Mimi i dalej nic nie wiesz hehe oj trzyma Cię w niepewności to maleństwo Co do mojego męża to co roku słyszę że już zjeżdża i tak mija 14 rok
Zuza Minionki i niebieski to fajnie będzie wyglądało
A ja dopiero siadłam Inka mi takiego smaka narobiła,że zrobiłam pierogi . Michaś był spokojny dał mi nawet zjeść ale nie za dużo przy 3 już krzyczał
Załączniki
reklama
Podziel się: