reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dwupaki ;) jak tam dziś samopoczucie?
Jk jak cukier? Bo u Mimi pewnie super:)
U mnie z rana 70 :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej laseczki :*
Za mną ciezka noc. Brzuch bolał, ciągnął tuż nad spojeniem. Masakra.... wogole mam dziwny ten brzuch.... nie rośnie wcale tylko pod pepkiem wszystko czuję.
Dobrze ze wizyta za tydzień to zapytam czy tak powinno być .

Jakie plany na dziś???
Ja mam zamiar (jeśli brzuch pozwoli) jechać do Ikei. Mam regał kallax i chciałam dokupić do niego takie wsuwane pojemniki.

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie. Noc minęła mi ok ale jestem dzisiaj rozlazla. Nie mam siły aby się ogarnąć. Jedynie tylko śniadanie zjadłam. W nocy urodziła dziewczyna z lipcowych która miała termin jak ja :errr:

Boję się....

Hej, a ja sie boje ze wyladuje w szpitalu na kontroli a nie na Mazurach.
Wczoraj miałam skoki cisnienia, do tego czesto jak leze na plasko to mam dusznosci i kolatanie serca plus opuchlizne po nocy stop, rak i twarzy.. Dodalam dwa do dwoch i wychodzi mi zatrucie ciazowe. :( Mam nadzieje, ze sie myle ale mam wszystkie objawy gestozy. W poniedzialek robie mocz, jesli wyjdzie mi bialko to masakra.

Dziewczyny czy z powodów takich moich wahań cukru mogę czuć słabiej ruchy? Bo nie wiem czy sobie wmawiam Ale słabiej czuje mała zawsze między 8 a 9 była bardzo aktywna i wieczorem jak sie kładlam. A teraz dużo mniej jest ruchliwa... na szczęście mam lekarza w poniedziałek Ale niepokoi mnie to...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka końcówka jest ciężka...Ja też nienajlepiej się czuję...
Paulina o rany;( Bardzo mi przykro że tak się czujesz.A może pojechałabyś na Izbę Przyjęć?

Paulina mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Tak czekalas na ten wyjazd. Opuchlizna na końcówce jest niestety normalna. Mi od dwóch miesięcy wychodzi ślad białka w moczu Ale powiedziała ze tak może być....

Jk89 nie mam pojęcia czy to wpływa na ruchy. Ale może malutka ma spokojniejszy dzień. Moje maleństwo też dwa dni było bardzo spokojne i się denerwowalam

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie. Noc minęła mi ok ale jestem dzisiaj rozlazla. Nie mam siły aby się ogarnąć. Jedynie tylko śniadanie zjadłam. W nocy urodziła dziewczyna z lipcowych która miała termin jak ja :errr:

Boję się....
No kochana u Ciebie może to nastąpić w każdej chwili. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja odkąd zaczęłam czuć ruchy to moja miała taki tryb - jeden dzień totalne szaleństwo od rana do wieczora, dwa dni spokoju. Mąż się śmiał, że zakwasy ma po takim wariactwie, ale zawsze lepiej sprawdzić jak masz się niepokoić ;)

reklama
Zuza wiem ze jak pojade to na 100% mnie poloza a przez weekend tam sie nic nie dzieje. W poniedzialek mam diabetologa to juz jemu wspomne bo sie pyta o takie rzeczy a we wtorek u ginka to juz wtedy ona zadecyduje co dalej.. Chyba ze rzeczywiscie cisnienie mi skoczy to pojade na IP.

Do góry