reklama
olenka201
Fanka BB :)
Do jakiego rozmiaru maja ubrania w c&a ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia0121
Na pewno niektóre rzeczy są do 48, ja tam nie patrzę na rozmiar bo w ca czasami kupuję bluzki w rozm 38. I jestem wtedy dumna jak paw. Mam wrażenie że tam rozmiary są trochę inne niż w pozostałych sieciówkach. A no i w ca przed ciążą spodnie kupowałam w rozm. 40, gdzie np w hm czy Orsay nie mogłam wejść w 44.
Są różne kolekcje bo są po rozmiarach s-xxl. I tu jest różnie bo ja np w xxl raz wchodzę a raz nie. Główna kolekcja jest do 48. Jest jeszcze kolekcja z większą rozmiarowka od 44 do 58 i ta na pewno jest zawyżoneDo jakiego rozmiaru maja ubrania w c&a ?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Do C&A mam daleko, wiec rzadko cos kupuję. W Kik koszulki i legginsy, jak ktoś lubi jeansy to wydaje mi się, ze tez są ok. No i kurtki mają ciekawe w dużych rozmirach. Kiedyś sobie tam kupiłam taką sukienke-tunikę czarną z szerokim pasem koronki dołem, mam już kilka lat. Na metce rozmiar 44, ale spokojnie i na 50 pasuje, obskoczyłam w niej wiele imprez i dalej jest super. W ciaży też pasowała. I jeszcze mam dzianinowa tunike i też super, tak, ze zalezy jak się trafi.
106. Ale czy mogę mieć wyższy cukier bo mierze później niż zazwyczaj? Zawsze mierze o 6 a teraz zmierzyłam. Wczoraj stwierdziłam że sukcesywnie wyniki się zmniejszają patrząc na stosunek wszystkich wyników w ciągu dnia
reklama
Mimi2330
Lal! To Ty chudzina jesteś!!!!!Na pewno niektóre rzeczy są do 48, ja tam nie patrzę na rozmiar bo w ca czasami kupuję bluzki w rozm 38. I jestem wtedy dumna jak paw. Mam wrażenie że tam rozmiary są trochę inne niż w pozostałych sieciówkach. A no i w ca przed ciążą spodnie kupowałam w rozm. 40, gdzie np w hm czy Orsay nie mogłam wejść w 44.
Podziel się: