reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Na pewno niektóre rzeczy są do 48, ja tam nie patrzę na rozmiar bo w ca czasami kupuję bluzki w rozm 38. I jestem wtedy dumna jak paw;). Mam wrażenie że tam rozmiary są trochę inne niż w pozostałych sieciówkach. A no i w ca przed ciążą spodnie kupowałam w rozm. 40, gdzie np w hm czy Orsay nie mogłam wejść w 44.

Do jakiego rozmiaru maja ubrania w c&a ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Są różne kolekcje bo są po rozmiarach s-xxl. I tu jest różnie bo ja np w xxl raz wchodzę a raz nie. Główna kolekcja jest do 48. Jest jeszcze kolekcja z większą rozmiarowka od 44 do 58 i ta na pewno jest zawyżone

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do C&A mam daleko, wiec rzadko cos kupuję. W Kik koszulki i legginsy, jak ktoś lubi jeansy to wydaje mi się, ze tez są ok. No i kurtki mają ciekawe w dużych rozmirach. Kiedyś sobie tam kupiłam taką sukienke-tunikę czarną z szerokim pasem koronki dołem, mam już kilka lat. Na metce rozmiar 44, ale spokojnie i na 50 pasuje, obskoczyłam w niej wiele imprez i dalej jest super. W ciaży też pasowała. I jeszcze mam dzianinowa tunike i też super, tak, ze zalezy jak się trafi.

Ubrania z Lidla są też często fajne:) No i Kappahl ale tam są drogie...
Witam się w sobotni ranek:)
Ja dopiero się wykulałam z łóżka i czekam aż mąż zwolni łazoenkę:)

106. Ale czy mogę mieć wyższy cukier bo mierze później niż zazwyczaj? Zawsze mierze o 6 a teraz zmierzyłam. Wczoraj stwierdziłam że sukcesywnie wyniki się zmniejszają patrząc na stosunek wszystkich wyników w ciągu dnia

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na pewno niektóre rzeczy są do 48, ja tam nie patrzę na rozmiar bo w ca czasami kupuję bluzki w rozm 38. I jestem wtedy dumna jak paw;). Mam wrażenie że tam rozmiary są trochę inne niż w pozostałych sieciówkach. A no i w ca przed ciążą spodnie kupowałam w rozm. 40, gdzie np w hm czy Orsay nie mogłam wejść w 44.
Lal! To Ty chudzina jesteś!!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry