reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Inka udanego weekendu:) Pewnie dostaniesz prezenty dla maluszka.
Mimi dla mnie 75 i rozmiar 42 jest ok, mniej nie musze. Na zumbie niestety lapię doła bo wszystkie szczuplejsze ode mnie, a mi się przy każdym ruchu słonina trzęsie:(

reklama
Inka udanego weekendu:) Pewnie dostaniesz prezenty dla maluszka.
Mimi dla mnie 75 i rozmiar 42 jest ok, mniej nie musze. Na zumbie niestety lapię doła bo wszystkie szczuplejsze ode mnie, a mi się przy każdym ruchu słonina trzęsie:(
Najważniejsze ze się ruszylas. Będzie coraz lepiej :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak w Niemczech są ciuchy dla nas ale ja radzę sobie u nas doskonale. C&a kik i lumpeksy. Kiedyś było bardzo ciężko z dużymi rozmiarami. Jak przypomnę sobie czasy z liceum...

Jak tu was nadrobic ?
Tyle piszecie ze jak przeczytam to na koncu juz nie wiem co mam pisac.
Ja staniki tez mam 2 takie lepsze tez okolo 100 zl dawalam jeden z Ava a drugi chyba Gorsenia sa super ladnie trzymaja biust teraz do karmienia mam zwykle sportowe bo ciężko z innych mi wyciagac .
Mimi faktycznie pod konoec kojej ciazy zmienili normy do 140.
Ja tes nieraz po bardziej kalorycznym jedzonku mialam mniejszy cukier to zalezy jak sie ten cukier rozpuszcza .
Zuza i dziewczyny szybko zleci byle porody byly lekkie.
Ja już tesknie za brzuszkiem choc w ciazy problemy byly .
Ja stroju nie mam tzn mam ale nie nosze mam majtki i koszulke .
Wlasnie najgorzej z tymi ciuchami bo jak duzy rozmiar to zaraz cena duza.
W kiku to tez jak sie trafi kupiłam ostatnio bluzke za 40 zl i co wyglada jak szmata tylko raz wyprana .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas niestety nie ma tego kik :(
Fajne rozmiary i dobre jakościowo rzeczy są w Monnari i Maximie. Ceny nie są niskie ale raz na jakiś czas można, szczególnie jak się szuka czegoś na wyjście.

reklama
Ja w kik kupuje rzeczy typu legginsy bo reszta straszna jakość. Najlepsze ubrania jakie mam to z ca. Większość i tak kupuje na promocjach. U nas też jest taki sklep Lc waikiki. Cenowo porównywalny do.ca. Ale mają kolekcję ciążowa do rozmiaru chyba 48. Spodnie z pasem kupiłam za 70zl.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry