reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Inka udanego weekendu:) Pewnie dostaniesz prezenty dla maluszka.
Mimi dla mnie 75 i rozmiar 42 jest ok, mniej nie musze. Na zumbie niestety lapię doła bo wszystkie szczuplejsze ode mnie, a mi się przy każdym ruchu słonina trzęsie:(

reklama
Inka udanego weekendu:) Pewnie dostaniesz prezenty dla maluszka.
Mimi dla mnie 75 i rozmiar 42 jest ok, mniej nie musze. Na zumbie niestety lapię doła bo wszystkie szczuplejsze ode mnie, a mi się przy każdym ruchu słonina trzęsie:(
Najważniejsze ze się ruszylas. Będzie coraz lepiej :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak w Niemczech są ciuchy dla nas ale ja radzę sobie u nas doskonale. C&a kik i lumpeksy. Kiedyś było bardzo ciężko z dużymi rozmiarami. Jak przypomnę sobie czasy z liceum...

Jak tu was nadrobic ?
Tyle piszecie ze jak przeczytam to na koncu juz nie wiem co mam pisac.
Ja staniki tez mam 2 takie lepsze tez okolo 100 zl dawalam jeden z Ava a drugi chyba Gorsenia sa super ladnie trzymaja biust teraz do karmienia mam zwykle sportowe bo ciężko z innych mi wyciagac .
Mimi faktycznie pod konoec kojej ciazy zmienili normy do 140.
Ja tes nieraz po bardziej kalorycznym jedzonku mialam mniejszy cukier to zalezy jak sie ten cukier rozpuszcza .
Zuza i dziewczyny szybko zleci byle porody byly lekkie.
Ja już tesknie za brzuszkiem choc w ciazy problemy byly .
Ja stroju nie mam tzn mam ale nie nosze mam majtki i koszulke .
Wlasnie najgorzej z tymi ciuchami bo jak duzy rozmiar to zaraz cena duza.
W kiku to tez jak sie trafi kupiłam ostatnio bluzke za 40 zl i co wyglada jak szmata tylko raz wyprana .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas niestety nie ma tego kik :(
Fajne rozmiary i dobre jakościowo rzeczy są w Monnari i Maximie. Ceny nie są niskie ale raz na jakiś czas można, szczególnie jak się szuka czegoś na wyjście.

reklama
Ja w kik kupuje rzeczy typu legginsy bo reszta straszna jakość. Najlepsze ubrania jakie mam to z ca. Większość i tak kupuje na promocjach. U nas też jest taki sklep Lc waikiki. Cenowo porównywalny do.ca. Ale mają kolekcję ciążowa do rozmiaru chyba 48. Spodnie z pasem kupiłam za 70zl.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry