reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ile P rzybralas?Na dzisiejszej wizycie lekarz (bo mój ma urlop) do mnie z uśmiechem "O, to przytyła pani za dwie ciąże" [emoji14] No i co ja mam zrobić, wiem
Jestem mega spuchnięta już pomijając dodatkowe kilogramy i moje i ciążowe, ale jest nadzieja, że już coraz bliżej, bo szyjka ładnie pracuje i jest rozwarcie na 1-2 cm.
Kurczę takie uwagi mnie wkurzaja.... po co oni jeszcze tak dogryzaja
Na ubrania dziewczyny nie ma co aż tak narzekać. Parę lat temu było dużo gorzej. Można było sobie jedynie kupić suknię namiot na bazarku. Teraz jest choćby C&A czy Kik.
Chciałabym się tez kiedyś wybrać do braffiterki, teraz kupuję 85f, ale nie wiem czy dobrze dobrane.
Joanna wspólczuję, ale najlepiej po prostu puszczać takie uwagi mimo uszu, albo coś odpysknać, od razu człowiekowi lepiej.
Mimi mnie też często nogi "ciągnęły" ale w sumie nie puchły jakoś strasznie, ale ja końcówkę miałam zimą.
Moja diabetolog mówiła, żeby nie mierzyc cukru raz po raz, bo glukomert szaleje i może fałszować wyniki. Dlatego miałam dwa
Glukometr można dostać za darmo w aptece czy przychodni, wystarczy zapytać. Diabetolog tez powinien dać, wiec można np. powiedzieć, ze stary się psuje. I uważajcie na ręce. Ja kiedyś umyłam przed mierzeniem, ale w między czasie przestawiłam butelkę z sokiem. A tu wynik 220, spanikowałam, zmierzyłam z drugiej ręki i dopiero wtedy mnie olśnił, po prostu zabrudziłam rękę.
Chciałabym się tez kiedyś wybrać do braffiterki, teraz kupuję 85f, ale nie wiem czy dobrze dobrane.
Joanna wspólczuję, ale najlepiej po prostu puszczać takie uwagi mimo uszu, albo coś odpysknać, od razu człowiekowi lepiej.
Mimi mnie też często nogi "ciągnęły" ale w sumie nie puchły jakoś strasznie, ale ja końcówkę miałam zimą.
Moja diabetolog mówiła, żeby nie mierzyc cukru raz po raz, bo glukomert szaleje i może fałszować wyniki. Dlatego miałam dwa
Glukometr można dostać za darmo w aptece czy przychodni, wystarczy zapytać. Diabetolog tez powinien dać, wiec można np. powiedzieć, ze stary się psuje. I uważajcie na ręce. Ja kiedyś umyłam przed mierzeniem, ale w między czasie przestawiłam butelkę z sokiem. A tu wynik 220, spanikowałam, zmierzyłam z drugiej ręki i dopiero wtedy mnie olśnił, po prostu zabrudziłam rękę.
Mimi2330
A z moim nie powinnam nic przytyć taaaa ciekawe jakMimi przybrałam równe 20 kg. Z moim BMI powinnam niby do 10 przytyć, ale szczerze nie wiem jak by to było możliwe... No nic, trzeba się będzie wziąć za siebie po wszystkim, co innego pozostaje
Inka1985
Współczuję cukrzycy... ja nie poradzilabym sobie z dietą. Ta choroba mnie przeraża... postanowiłam że po urodzeniu wezmę się za siebie.
Biustonosze 2 mam lepsze i nigdy już nie kupię tanich. Cyce są ładnie podniesione i podtrzymane. Dałam za 1 około 100 zł ale jaka jakość. Mam z firmy Ava. Polecam.
Dzisiaj dzień spokojnie mija. Jeszcze umyje podłogę i mam czyste mieszkanie. Jutro jedziemy na festyn do okolicznego miasta a później do rodziców bo mama wraca
z Niemiec i będziemy tam nocować.
Biustonosze 2 mam lepsze i nigdy już nie kupię tanich. Cyce są ładnie podniesione i podtrzymane. Dałam za 1 około 100 zł ale jaka jakość. Mam z firmy Ava. Polecam.
Dzisiaj dzień spokojnie mija. Jeszcze umyje podłogę i mam czyste mieszkanie. Jutro jedziemy na festyn do okolicznego miasta a później do rodziców bo mama wraca
reklama
Mimi2330
Cukrzyca jest okropna. Wiem bo moja babcia miała.Współczuję cukrzycy... ja nie poradzilabym sobie z dietą. Ta choroba mnie przeraża... postanowiłam że po urodzeniu wezmę się za siebie.
Ja poki co trzymam się w ryzach! Nie dam się. Nie chce potem się męczyć. Odpukac - daje radę, słodkości omijam
Trochę się dziwię ze waga nie poszła w dół no ale... mam nadzieję ze od listopada zacznie iść w dół bo również mam plan ogarnięcia dupska chociaż ważyć 75-70kg [emoji57] więc duuuuzo pracy mnie czeka.....
Podziel się: