reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jej ale ten dzień męczący. Chyba się zdrzemne

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja wypiorę jednak w dziecięcym;)
Mimi zdrzemnij sie:) Nie ma co się męczyć.Ja czekam aż ciasto drożdżowe wyrośnie,robię z synem bułeczki słodkie.Dam znać jak wyjdą.Jestem jakaś zakręcona...Byłam pewna że zakończenie roku szkolnym jest w następnym tygodniu a to już w ten piątek:o

Hej u nas też duszno ale my byliśmy zobaczyć nad morzem właśnie wracamy mamy do morza 130 km..
Tam trochę lepiej tzn od wody zawsze chłód czuć.Zosia pospala na plaży synek się wylatal i teraz śpią oboje w samochodzie.
Ja ciuchy pralam w zwykłym proszku ani synowi ani corci nic nie było do tej pory.
Zuza mój syn też jest nieznośny że szok nie słucha się mnie i szaleje choć wiem że są gorsze dzieci ale chciałoby się mieć super grzeczne dziecko.
Mój syn ma prawie 3 lata w sierpniu skończy a nie chce wołać siku ja już nie wiem czy naprawdę jeszcze ma czas tak twierdzi lekarz żeby dać mu czas , ale on wie kiedy robi rozumie tak mi się wydaje napewno wie kiedy kupę robi ale mu nie przeszkadza mokra pielucha czy spodnie bo teraz chodzi bez pampersa ale pomimo wysadzania upominania chodzi mokry.
Parampampam super wynik mi przed pierwszą ciąża też udało się dużo schudnąć bo 40 kg potem długo utrzymywała wagę a teraz to poszło ale jak skończę karmić to się wezmę za siebie bo pomimo karmienia nie chudne.
ja najbardziej bym chciała schudnąć z tego względu żeby móc kupić siebie ciuchy w normalnym sklepie i nie płacić nie wiadomo ile za bluzkę czy spodnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oleńka super że zaliczyliście udany wypad nad morze;) A co do synka to może wprowadź system nagradzania za każde skorzystanie z nocnika/toalety?Jakieś drobiazgi albo punkty i wtedy większa nagroda?
Wow,to też zaliczyłaś spory spadek wagi:o Gratulacje:*

reklama
Hej u nas też duszno ale my byliśmy zobaczyć nad morzem właśnie wracamy mamy do morza 130 km..
Tam trochę lepiej tzn od wody zawsze chłód czuć.Zosia pospala na plaży synek się wylatal i teraz śpią oboje w samochodzie.
Ja ciuchy pralam w zwykłym proszku ani synowi ani corci nic nie było do tej pory.
Zuza mój syn też jest nieznośny że szok nie słucha się mnie i szaleje choć wiem że są gorsze dzieci ale chciałoby się mieć super grzeczne dziecko.
Mój syn ma prawie 3 lata w sierpniu skończy a nie chce wołać siku ja już nie wiem czy naprawdę jeszcze ma czas tak twierdzi lekarz żeby dać mu czas , ale on wie kiedy robi rozumie tak mi się wydaje napewno wie kiedy kupę robi ale mu nie przeszkadza mokra pielucha czy spodnie bo teraz chodzi bez pampersa ale pomimo wysadzania upominania chodzi mokry.
Parampampam super wynik mi przed pierwszą ciąża też udało się dużo schudnąć bo 40 kg potem długo utrzymywała wagę a teraz to poszło ale jak skończę karmić to się wezmę za siebie bo pomimo karmienia nie chudne.
ja najbardziej bym chciała schudnąć z tego względu żeby móc kupić siebie ciuchy w normalnym sklepie i nie płacić nie wiadomo ile za bluzkę czy spodnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój syn miał 2 lata i 3 miesiące i oduczylam bo od pieluchy. Miał tylko na noc do około 3 lat.
Ja robilam Tak że sama go wysadzalam na początku regularnie co jakiś tam odstęp czasu. Nie czekałam aż mu się bardzo zachce i się zsika. Oczywiście zdarzały się wypadki ale to normalne :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry