reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
parampampam
Ale tam pięknie!
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Hejka dziewczyny. Podczytuję Was już od pewnego czasu [emoji4] w sumie jeszcze nie jestem w ciąży tylko się o nią staram. Ale wagowo kwalifikuje się jak bajbardziej do Was [emoji4] aktualnie waga 106 kg (170wzrostu) aktualnie to 8 cs o trzecie dziecko. Z poprzednimi ciazami trochę zeszło z pierwsza ponad rok,druga (puste jajo i zabieg) 7 cykli, trzecia też ponad rok. Także póki co na spokojnie.albo się uda albo nie.wiek też nie działa na moją korzyść (zaraz 40stka)
Przydałoby się zrzucić chociaż kilka kilo ,tym bardziej że obie ciąże z nadciśnieniem ciążowym i zakończone cc.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Przydałoby się zrzucić chociaż kilka kilo ,tym bardziej że obie ciąże z nadciśnieniem ciążowym i zakończone cc.
Zuza87
Witaj Miło Cię poznać Oczywiście wszystkie będziemy trzymać kciuki żeby wkrótce się udało!Skąd jesteś?Napisz coś o dzieciach PozdrawiamHejka dziewczyny. Podczytuję Was już od pewnego czasu [emoji4] w sumie jeszcze nie jestem w ciąży tylko się o nią staram. Ale wagowo kwalifikuje się jak bajbardziej do Was [emoji4] aktualnie waga 106 kg (170wzrostu) aktualnie to 8 cs o trzecie dziecko. Z poprzednimi ciazami trochę zeszło z pierwsza ponad rok,druga (puste jajo i zabieg) 7 cykli, trzecia też ponad rok. Także póki co na spokojnie.albo się uda albo nie.wiek też nie działa na moją korzyść (zaraz 40stka)
olenka201
Parampampam teraz nie podaje już się dziecku wit. K tylko w szpitalu podają duża dawkę domiesniowo tzn u nas tak jest bynajmniej.
Fajnie widoki u nas tak gorąco że aż się z domu wychodzić nie chce.
Witamy nowa panią i życzę powodzenia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie widoki u nas tak gorąco że aż się z domu wychodzić nie chce.
Witamy nowa panią i życzę powodzenia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
agunia50002
Cześć dziewczyny
Mimi pięknie tam u Was miłego odpoczynku
Staraczka38 witaj miło ,że dołączyłaś Oczywiście trzymamy kciuki ,żeby starania się udały
Ja dziś byłam w aptece kupiłam Octenisept ,jałowe gaziki , czopki glicerynowe, czopki paracetamol , roztwór naturalnej wody morskiej ,sól fizjologiczną i herbatkę koperkową od 2tygodnia. Zostało mi tylko kupić coś do ściągania katarku ale jeszcze nie wiem co kupić ? Na początek mam gruszkę .A Wy co kupujecie do noska ?
Mimi pięknie tam u Was miłego odpoczynku
Staraczka38 witaj miło ,że dołączyłaś Oczywiście trzymamy kciuki ,żeby starania się udały
Ja dziś byłam w aptece kupiłam Octenisept ,jałowe gaziki , czopki glicerynowe, czopki paracetamol , roztwór naturalnej wody morskiej ,sól fizjologiczną i herbatkę koperkową od 2tygodnia. Zostało mi tylko kupić coś do ściągania katarku ale jeszcze nie wiem co kupić ? Na początek mam gruszkę .A Wy co kupujecie do noska ?
Podziel się: