reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Olenka to prawda,ale ja się nie zgadzam na podanie wit.K domięśniowo i na żadne szczepienia.
Agunia słyszałam o katarku podłaczanym do odkurzacza ale jeszcze nie zdecydowałam...Na początek też mam zwykłą gruszkę.

reklama
Zuza też słyszałam o tym katarku ale dwie znajome mi odradziły ,bo teraz dzieci boją się odkurzaczy .W sumie 11 lat temu nie było takich wynalazków i sama gruszka sprawdzała się ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Ja tez czytałam o katarku, ale na razie stawiam na zwykłą fride, bo znajome mamy mówiły, że odkurzacz dzieci często straszył. Poza tym cena też nie jest dla mnie obojętna.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

A ja polecam katarek bo naprawdę się sprawdza . Jak dziecko ma katar to strasznie się męczy a tak chwila i wyciągnięte.
Zuza rozumie to ty decydujesz .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwóch chłopców 4 latka i roczniaka[emoji4]
Szczerze polecam fride do nosa. A jesienią pokusiłam się i kupiłam katarek. Też polecam.szybko odciaga wszystko z nosa, jedyny minus to że nie włączę odkurzacza w nocy ale w rezerwie jest Frida [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U nas ładnie. Trochę człowiek odsapnie. Choć na plaży goraaaaaco.
Co do aspiratorow to też używałam fridy choć lekarze nie polecają tego. No ale jakos trzeba wyciągnąć katar .
Witam nowa staraczke I trzymam kciuki. A bierzesz jakieś leki pomagające zajść?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mam wrażenie, że brzuch rośnie mi bardzo szybko. Jutro mam usg, a w piątek wizytę, więc postanowiłam zrobić porządek z depilacja i powiem Wam, że to było prawdziwe wyzwanie. Zasapalam się wręcz. Uff... I możliwe, że pozacinalam, ale pewności nie mam, bo i tak nie widzę :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry