reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Jk89 witaj. To bardzo ważne znaleźć dobrego z dobrym sprzętem. Takiego, który nie będzie wypominała wagi. Wrocław to duże miasto, nie masz nikogo z polecenia? Może poszukaj na forum w dziale "mamy z Wrocławia". A ruchy na początku często można pomylić z problemami jelitowymi. Też się zastanawiałam czy to już to. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Co do ćwiczeń to spróbujcie sobie dziewczyny ćwiczeń interwałowych, można na orbitreku. Są dynamiczne, zajmują mało czasu i rzeczywiscie podkręcają przemianę materii, naprawdę są efekty. A robi się co drugi dzień dosłownie 20 minut. Tylko Mimi po cc przez pół roku nie można intensywnie ćwiczyć.

reklama
Jk89 witaj. To bardzo ważne znaleźć dobrego z dobrym sprzętem. Takiego, który nie będzie wypominała wagi. Wrocław to duże miasto, nie masz nikogo z polecenia? Może poszukaj na forum w dziale "mamy z Wrocławia". A ruchy na początku często można pomylić z problemami jelitowymi. Też się zastanawiałam czy to już to. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Co do ćwiczeń to spróbujcie sobie dziewczyny ćwiczeń interwałowych, można na orbitreku. Są dynamiczne, zajmują mało czasu i rzeczywiscie podkręcają przemianę materii, naprawdę są efekty. A robi się co drugi dzień dosłownie 20 minut. Tylko Mimi po cc przez pół roku nie można intensywnie ćwiczyć.
Myślałam ze mówisz żeby teraz ćwiczyć ;)
Wiem właśnie ze trzeba się oszczędzać.... Ale z taką waga jak moja to myślę że z 10kg powinnam zgubić zanim zacznę ćwiczyć

hchy43r8h8l5x99d.png

teraz przy tej pogodzie to i tak tylko w sukienkach albo spodnicach smigam:) wlasnie moj problem jest taki ze nie lubie legginsow ale chyba bede musiala sie przekonac

chyba dziewczynka, ale na tej patologii wlasnie lekarka mi powiedziala, że tak widzi. A jak bylam teraz na usg to powiedziala, ze raczej sie pod tym nie podpisze. Ogolnie do brzucha mówimy Zosia... ale może się zrobić Franek hehe
Ważne żeby zdrowe ;)
U nas ma być drugi chłopiec ale jakos w głowie ciągle mi siedzi dziewczynka hehe bardziej chyba jako pragnienie posiadania córki. Zobaczymy czy inny doktorek na lepsZym sprzęcie potwierdzi Na polowkowym.

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak to najważniejsze.
Ja na początku czułam, że dziewczynka, a później ze chłopiec. A teraz nie wiem. Myślę ze teraz jak pójde na usg to będzie widać. Bo nasze dzieciątko ma to do tego, że ustawia się tak,żeby nie pokazać to co istotne.

U nas rodzina od mojej strony od razu mówiła ze chłopak będzie a od męża strony myśleli że dziewczynka. Ale pewnie że męża najstarszy brat ma parke A środkowy córkę. Hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mi babcia na początku powiedziała, że będzie chłopak bo ładnie wyglądam,a ja sama teraz widzę, że się robie brzydka. Ostatnio nawet spytałam się swojego faceta to powiedział, że przesadzam;)

My zaczynamy z dziećmi w rodzinie - po dwóch stronach. Ja mam siostre a mój facet dwóch braci.

Do góry