reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

No już po z dzidzia wszystko ok . Zośka waży 2841g .za tydzień 13 lutego do szpitala na ściągnięcie szwa. Potem zobaczymy czy już będę rodzic czy nie.
Ja obecnie ważę 127 kg 10 kg przytyłam od początku.
Ja za wizytę place 150 zł
Lekarz powiedział że nieraz się zdarza że ściągają szew i obrazu jest poród. Z synem rodzicami 3 tyg po ściągnięciu.
Po porodzie wskazana koszula nocna nie piżama bo krocze musi się wietrzyc i być ze tak powiem dostępne do oglądania w razie co.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super ze wszystko wporzadku jak ja bym chciala zeby moj wazyl juz chociaz tak ze 2kg bylabym spokojniejsza. Zazdroszcze Ci juz rozwiazania ☺ spokojniejsza po wizycie?

Swietnie, ze wszystko ok!! :)

Kardiolog powiedzial, ze z moim cisnieniem jeszcze nie ma tragedii. W marcu mam przyjść zalozyc holter i zobaczy co dalej.. ale ciesze sie, ze poki co nie musze nic brac. Ufff.

No to teraz jeszcze ginek i z gorki. :)
No duzo niby nie, ale najwiecej w moim miescie chociaż nie zaluje zadnej złotówki bo wiem, ze jestem w dobrych rekach. :)

No np 138/93 i przewaznie gorne w normie a dolne podwyzszone. Ale wydaje mi sie, ze to i tak na granicy i nie jest jeszcze zle. Ginek przewrazliwiona, ale zobaczymy pozniej. :)

Juz po :) Maluch zdrowy, NT 1.2, kosc nosowa w normie. 12 tydzien. I chyba ma siusiaka.. ;)

1486416605-aaaaaa.jpeg
[/IMG]

Super wiesci ☺ u wiekszosci na forum dziewczynki jestem na majowych mamach to tam oprocz mego synka chyba tylko jeszcze jeden chlopak bedzie wiec Ty tez dolaczysz do mego grona synkow haha ☺

Fajnie ze wizyty udane u mnie az za 2 tyg dopiero kupa czasu . U mnie to maly jakos malo ruchliwy martwi mnie to nie wiem czy on spi caly czas czy co. Kopnie kilka razy i cisza.

reklama
Paulina mój lekarz twierdzi że jeśli ciśnienie jest wyższe niż 140/80 to już trzeba bardziej kontrolować i i wtedy już zaczyna wprowadzać leki więc myślę że twój lekarz myśli podobnie. Z ciśnieniem niestety nie ma żartów. Ja też nam w górnej granicy ślę nie przekracza mi tej normy.
Super ze wszystko z dzidzia ok .Jak byłam z synkiem w ciąży to same chłopaki się rodziły mam 2 bliskie koleżanki co razem ze mną chodziły w ciąży różnica 3 miesięcy teraz jedna już urodziła córkę, ja będę miska córkę i trzecia prawdopodobnie też.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry