reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No Felek, Felek jak sie patrzy ;) Ale jeszcze zostawiam margines na pomylke, niech sie roztrzygnie za miesiac. Po nastepnej wizycie lece na zakupy ;)

W sierpniowkach tez przewaga dziewczynek. Ciekawe czy cos jeszcze sie zmieni, bo o ile u Ciebie Asia to juz pewnosc jest to u nas sierpniowek jeszcze wszystko moze sie zdarzyc.. :)

reklama
Jak ja rodziłam to też same chłopaki były na sali;) Podoba mi się,że Waszym zdaniem rodzi się więcej dziewczynek;) Poproszę jedną;) A tak poważnie to płeć nie jest ważna.
Ja mam wizytę 16.lutego,a jutro jade zrobić badania.Na samą myśl o glukozie mi niedobrze...:/

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego Ty juz robisz glukoze z tego co ja wiem to robi sie raz ja w ciazy miedzy 24 a 28 tyg ja tez teraz bede robic w 27 tyg wiec w nastepnym tyg.

Nie,ja nie mierzę.Nie mam glukometru a poza tym nigdy nie miałam z cukrem problemów no ale nigdy nie wiadomo.Jutro jadę na badania rano.

Podobno Zuza lepiej samemu nie jechac ze mna maz sie wybiera niby nieraz robi sie bardzo nie dobrze na majowych mamach do jednej karetke wzywali tak slabo jej sie zrobilo. Masz z kim pojsc?

Ja dzis jade do szkoly rodzenia sie zapisac zobacze co sie dowiem czy ktoras z Was chodzila do takiej szkoly?

Jadę z chłopkami,nie mamy z kim syna zostawić,poczyta sobie książkę albo pogra na moim tel . Jak byłam w pierwszej ciąży t zemdlałam więc lepiej nie ryzykować.To jest takie obrzydlistwo że szkoda gadać.Polecam zabrać ze sobą połowę cytryny.Ja robię badania w szpitalnym laboratorium w razie czego będę miała blisko,ale mam ogromną nadzieję,że będzie ok.Ja generalnie od początku ciąży nie jem nic słodkiego,nie piję też słodzonych napojów bo mnie odrzuca dlatego się boję jak to jutro będzie  A no i nie najlepiej znoszę kłucie igłą
Ja nie chodziłam to szkoły rodzenia,moje znajome też nie ale myślę,że warto się wybrać.A co Twój mąż o tym myśli?

Nie wiem czy bedzie mogl ze mna chodzic bo nie wiem jeszcze o ktorej beda tam zajecia bo on do 14 pracuje. Ta szkola jest bezplatna to mysle ze nawet dobrze wyjsc z domu do ludzi codziennie do 14 siedze sama w domu noe ma do kogo ust otworzyc wiec jakas odmiana jak nie bedzie mi sie podobac to zrezygnuje nic nie strace.

A jak synek zdrowy do przedszkola chodzi?

reklama
Kuba ma prawie 9lat;) Chodzi do drugiej klasy ale teraz ma ferie.Na weekend przyjedzie jego kuzyn więc będzie ciekawie...Dziękuję już zdrowy;)
To prawda,jak masz się nudzić sama w domu to lepiej wyjść a i napewno dowiesz się wielu ciekawych i przydatnych rzeczy:)

Do góry