reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej Zuza tak zapisalam sie w czwartek sa pierwsze zajecia o 16 wiekszosc wiec bede mogla chodzic z mezem. Calkiem sympatyczna polozna mysle ze duzo mozna spytac i sie dowiedziec. Dodtalam cala torbe probek dla malucha kosmetykow.

Nie denerwuj sie bedzie dobrze oby wynik byl dobry. Daj znac jak bylo trzymam kciuki zeby nie bylo ciezko. Bede czekac na wiadomosc.

Hej:)
Świetnie,że jesteś zadowolona i jak położna jest miła to będziesz chętniej chodziła;) No i fajnie że z mężem:) A ile osób będzie w grupie?
Eh,spać nie mogłam w nocy z nerwów.Codziennie mam mdłości,nie wymiotuję często ale jednak mdłości dają mi się we znaki,a dziś jeszcze ten ulepek trzeba wypić.Biorę cytrynę,podobno pomaga.Chłopaki jedzą śniadanie i pomału będziemy się zbierać.Termometr pokazuje -7stopni:/ U Was też tak zimno?
Dam znać jak wrócę;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie minus 12 wiec u Ciebie prawie wiosna haha. No bierz cytryne niektorym pomaga. A w grupie to chyba cos kolo 20 osob ale rozlozone na godz ja bralam tylko te o 16 spotkania ale sa jeszcze 14.30 jakos tak.

Czekam na wiadomosci.

Zuza a siedzisz tam w przychodni czy mozna sobie wyjsc i przyjsc za godzine?

Ja tez musze sie zapisac do szkoly rodzenia i u nas juz sa zapisy bo duzo chetnych a grupy po max 8 par. Slyszalam, ze bardzo fajnie polozna prowadzi zajecia a ja sie do nich rwe, bo jestem zielona w sprawach "zycia dziecka" a i dodatkowo mąż sobie poslucha :)

Robię badania w szpitalnym laboratorium i siedzimy sobie w holu. Blisko szpitala nie ma nic ciekawego poza tym jest strasznie zimno.Ale nie jestem sama więc czas szybko leci:)
A już teraz chcesz się zapisać czy po 20.tygodniu?

Tylko Zuza za duzo nie chodz bo bedzie wynik nie miarodajny. Ja w sumie tez jestem zielona moj maz jeszcze bardziej a dla mnie tez to jakas rozrywka wyjsc do ludzi. W Bialymstoku duzo jest szkol rodzenia darmowych to moze temu nie ma az takich kolejek bez problemu mnie zapisali.

Nawet wczoraj sie dowiedzialam ze jak mam cisnienie to moja gin powinna dac mi skierowanie do konkretnego szpitala klinicznego zebym gdzies indziej nie trafila to wazna dla mnie informacja. Mozna cos podpytac sie od innych dowiedziec.

Paulina ile jestes po slubie?

Nie chodzę dużo.Schodzę tylko piętro niżej do holu i tu siedzimy bo przy laboratorium dużo ludzi się kręci.O 11 ostatnie badanie i wychodzimy:)

reklama
Do góry