reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Jesteśmy po wizycie Wszystko dobrze, dziś 24tc wg usg dzidzia ma prawie 600gr więc lekarka twierdzi że wszystko w ok. Akurat spało sobie grzecznie poprzecznie i nie dało rady podejrzeć co ma między nóżkami. No ale nic czekamy do 8 października na kolejne usg. Pessar trzyma i jest objęta cała szyjka akurat na środku więc nic się nie zmieniło od założenia. A te dziwne uczucie jakby pessar się obniżał to kopniaki mojej dzidzi w szyjkę. Wczoraj nie czułam jako takich ruchów i wieczorem podsłuchaliśmu detektorem dzidzi to każde kopnięcie pokrywło się z tym dziwnym uczuciem. No i pani doktor potwierdziła że to jest jak najbardziej możliwe.
lucalew
Kamkaz gratuluję wizyty. Same dobre wieści :-)
kamkaz
Jasne jasne jestem i ja))
kamkaz
Zapytam jeszcze tutaj : Czy ma może któraś na przedaż kurtkę ciążową?
Cześć, tak się czaję od paru dni żeby tu u Was napisać
Dopiero co dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Radość ogromna ale i przerażenie - przecież ja jestem taka gruba...
Mam nadzieję, na odrobinę wsparcia i ciepłego słowa.
Znacie jakiegoś lekarza z Warszawy, który nie zdołuje mnie gadaniem o samych ciemnych stronach otyłości w ciąży?
Dopiero co dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Radość ogromna ale i przerażenie - przecież ja jestem taka gruba...
Mam nadzieję, na odrobinę wsparcia i ciepłego słowa.
Znacie jakiegoś lekarza z Warszawy, który nie zdołuje mnie gadaniem o samych ciemnych stronach otyłości w ciąży?
reklama
kamkaz
Manna witaj widzisz nie jesteś sama w ciąży i z nadwagą. Dziewczyny tutaj urodziły już swoje skarby i jest wszystko ok. U nas też tak będzie. Napisz nam coś o sobie. A co do lekarza to ja niestety nie poradzę nic, ponieważ nie jestem z Twoich okolic. Napewno uda Ci się znaleść dobrego lekarza który dobrze Cię pokieruje w ciąży i urodzisz swoje dzieciątko zdrowe i bez komplikacji
Podziel się: