reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Aisha fajnie ze pytasz starania dobrze tzn 15 czerwca termin miesiaczki ale czy przyjdzie w terminie nie wiadomo ostatnio mialam najdluzszy cykl w zyciu bo 45 dni a teraz moze nie przyjdzie wogóle no zobaczymy ja sie bardzo nie nastawiam narazie jeszcze na luzie tak jest najlepiej:-)
Może twój mąż ma jakieś problemy o których nie chce ci powiedziec i go to tak z róznowagi wyprowadza.
Trzymam kciuki aby u przeszlo i byście sie pogodzili.:tak::tak::tak:
Ja sie nastepnych zabków boje te to tak bardzo nie odczulismy dopiero przy tych dwojkach troche a co bedzie jak 4 czy 5 bede szly.

reklama
Witam dziewczyny. U nas odpukać wszystko ok. Za parę dni mamy pierwsze szczepienia. Możecie napisać którymi szczepionkami szczepiłyście dzieciaczki i czy coś się po nich działo. Ja naczytałam się o tych szczepionkach w necie i teraz zupełnie zgłupiałam.
z góry dziękuję za odpowiedzi.
Buziaki :)

Jeraha bardzo ci współczuję całej tej sytuacji.
Wiem co to chore dziecko w szpitalu ale ty jesteś w dużo gorszej sytuacji. Nie dość że malutka ma sepse to jeszcze to serduszko. Oby wszystko się w końcu ułożyło. Dobrze ze malutka dostaje twoje mleko,to ja wzmocni.
A co do wagi to mi stanęła po 4 tyg i wciąż stoi. Niestety zaczęłam jeść wszystko i tak sobie stoi
Dobrze że nie na plus.
Będzie dobrze,trzymam kciuki!
Oleńka no to trzymamy kciuki za dwie kreski :)
Marietta ja szczepilam 5w1 i na rotawirusy Rotarix i nic się kompletnie nie działo. Choć ostatnio koleżanka też mnie nastraszyla bo pracuje w przedszkolu z dziećmi chorymi i dużo jest autystycznych dzieci niby po szczepieniach.

hej, ja dzis polecialam z rana do pediatry bo mala kaszle i kicha, ale mowi ze na razie nic nie widzi, dala syropy.
aisha ja tez bym chciala zamkniety wątek, bo właśnie zdjecia czy inne zwierzenia nasze, ale ja nie umiem założyć takiego ;) no twój mąż też ma szajbe jak mój. z tym ze ja czasem nie wytrzymuje i mowie mu chciales dziecko to się nią zajmij itp. bo jak beczy ja nie wiem co jej jest i szlag mnie trafia już i mam ochote wyjsc z domu i pojsc spac gdzies do hotelu zeby odpocząć trochę, w nocy on nie wstaje wcale do niej wcale. a wczoraj jakiś atak placzu miala w nocy, jak ją karmilam, potem usnąc nie chciala :/ ja nie wyspana, nie wstalam do przychodni, ale udalo mi sie dodzwonic i poszlismy na wizyte.
madalena fajnie, ja tez bede przezywala pierwszą marchewkę ;)
jeraha bidulko sepsa brzmi groźnie :( pomodlę się za was! boże tyle nerwów masz...

dzieki za kciuki. My szczepilismy podstawowymi i nic sie nie dzialo teraz nastepna szczepionka w 13 miesiacu zycia wiec jeszcze troszke.
Moj tez w nocy nie wstaje ale nieraz jak maly placze to kaze mu wstac bo musze mu mleko zrobic choc teraz juz rzadko jada w nocy. Ale jak nie pracowal to jak maly sie rano budzil to on wstawal do niego a ja moglam sobie jeszcze pospac teraz juz nie mamy tego luksusu he he

Aisha , Rurka w poniedziałek bylam w pracy i smutno mi było bez Kuby :( , ale mialam pełno zajęcia wiec czas zleciał ..., wt i sr wolne jutro zaczynam pełny tydzien ...

Rurka juz 42 [emoji322][emoji322][emoji322][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Super :)
Zdrówka zycze :)
Ja używam humane pre ...

Kubus wczoraj był szczepiony ... Troche popłakał ale ogólnie bez większego problemu ...

Aisha ojej przykro mi z ta sytulacja z M :( mam nadzieje ze rozum mu wróci [emoji110][emoji110][emoji110]

Aisha jestem za zamkniętym wątkiem [emoji4]

Jeraha dacie rade, bardzo Cie rozumie jak sie czujesz z ta rozłąką i wielka niewiadoma ... Co bedzie dalej ...
Waga sie nie przejmuj ... Najwazniejsze zdrowie dziecka ...

Marietta ja szczepilam na wszystko i Rota tez ...

Aisha Ty się teraz najwięcej udzielasz :) może chcesz zostać naszym moderatorem? I przy okazji napisać do admina o zamknięty wątek?

Chyba do admina się pisze tylko nie wiem do którego. Napisałam na marcowkach pytanie o to pewnie niedługo mi odpiszą dziewczyny. To dam znać ;)

reklama
Aisha musisz napisać do aniaslu lub Bestyja o nadanie uprawnień moderatora a później o dział zamknięty z listą nicków które mają mieć dostęp

Do góry