reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Aisha fajnie ze pytasz starania dobrze tzn 15 czerwca termin miesiaczki ale czy przyjdzie w terminie nie wiadomo ostatnio mialam najdluzszy cykl w zyciu bo 45 dni a teraz moze nie przyjdzie wogóle no zobaczymy ja sie bardzo nie nastawiam narazie jeszcze na luzie tak jest najlepiej:-)
Może twój mąż ma jakieś problemy o których nie chce ci powiedziec i go to tak z róznowagi wyprowadza.
Trzymam kciuki aby u przeszlo i byście sie pogodzili.:tak::tak::tak:
Ja sie nastepnych zabków boje te to tak bardzo nie odczulismy dopiero przy tych dwojkach troche a co bedzie jak 4 czy 5 bede szly.

reklama
Witam dziewczyny. U nas odpukać wszystko ok. Za parę dni mamy pierwsze szczepienia. Możecie napisać którymi szczepionkami szczepiłyście dzieciaczki i czy coś się po nich działo. Ja naczytałam się o tych szczepionkach w necie i teraz zupełnie zgłupiałam.
z góry dziękuję za odpowiedzi.
Buziaki :)

Jeraha bardzo ci współczuję całej tej sytuacji.
Wiem co to chore dziecko w szpitalu ale ty jesteś w dużo gorszej sytuacji. Nie dość że malutka ma sepse to jeszcze to serduszko. Oby wszystko się w końcu ułożyło. Dobrze ze malutka dostaje twoje mleko,to ja wzmocni.
A co do wagi to mi stanęła po 4 tyg i wciąż stoi. Niestety zaczęłam jeść wszystko i tak sobie stoi
Dobrze że nie na plus.
Będzie dobrze,trzymam kciuki!
Oleńka no to trzymamy kciuki za dwie kreski :)
Marietta ja szczepilam 5w1 i na rotawirusy Rotarix i nic się kompletnie nie działo. Choć ostatnio koleżanka też mnie nastraszyla bo pracuje w przedszkolu z dziećmi chorymi i dużo jest autystycznych dzieci niby po szczepieniach.

hej, ja dzis polecialam z rana do pediatry bo mala kaszle i kicha, ale mowi ze na razie nic nie widzi, dala syropy.
aisha ja tez bym chciala zamkniety wątek, bo właśnie zdjecia czy inne zwierzenia nasze, ale ja nie umiem założyć takiego ;) no twój mąż też ma szajbe jak mój. z tym ze ja czasem nie wytrzymuje i mowie mu chciales dziecko to się nią zajmij itp. bo jak beczy ja nie wiem co jej jest i szlag mnie trafia już i mam ochote wyjsc z domu i pojsc spac gdzies do hotelu zeby odpocząć trochę, w nocy on nie wstaje wcale do niej wcale. a wczoraj jakiś atak placzu miala w nocy, jak ją karmilam, potem usnąc nie chciala :/ ja nie wyspana, nie wstalam do przychodni, ale udalo mi sie dodzwonic i poszlismy na wizyte.
madalena fajnie, ja tez bede przezywala pierwszą marchewkę ;)
jeraha bidulko sepsa brzmi groźnie :( pomodlę się za was! boże tyle nerwów masz...

dzieki za kciuki. My szczepilismy podstawowymi i nic sie nie dzialo teraz nastepna szczepionka w 13 miesiacu zycia wiec jeszcze troszke.
Moj tez w nocy nie wstaje ale nieraz jak maly placze to kaze mu wstac bo musze mu mleko zrobic choc teraz juz rzadko jada w nocy. Ale jak nie pracowal to jak maly sie rano budzil to on wstawal do niego a ja moglam sobie jeszcze pospac teraz juz nie mamy tego luksusu he he

Aisha , Rurka w poniedziałek bylam w pracy i smutno mi było bez Kuby :( , ale mialam pełno zajęcia wiec czas zleciał ..., wt i sr wolne jutro zaczynam pełny tydzien ...

Rurka juz 42 [emoji322][emoji322][emoji322][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Super :)
Zdrówka zycze :)
Ja używam humane pre ...

Kubus wczoraj był szczepiony ... Troche popłakał ale ogólnie bez większego problemu ...

Aisha ojej przykro mi z ta sytulacja z M :( mam nadzieje ze rozum mu wróci [emoji110][emoji110][emoji110]

Aisha jestem za zamkniętym wątkiem [emoji4]

Jeraha dacie rade, bardzo Cie rozumie jak sie czujesz z ta rozłąką i wielka niewiadoma ... Co bedzie dalej ...
Waga sie nie przejmuj ... Najwazniejsze zdrowie dziecka ...

Marietta ja szczepilam na wszystko i Rota tez ...

Aisha Ty się teraz najwięcej udzielasz :) może chcesz zostać naszym moderatorem? I przy okazji napisać do admina o zamknięty wątek?

Chyba do admina się pisze tylko nie wiem do którego. Napisałam na marcowkach pytanie o to pewnie niedługo mi odpiszą dziewczyny. To dam znać ;)

reklama
Aisha musisz napisać do aniaslu lub Bestyja o nadanie uprawnień moderatora a później o dział zamknięty z listą nicków które mają mieć dostęp

Do góry