hej hej jestem i pamietam o Was dzisiaj popołudniu idę na usg przezierności karkowej .. aa i zmieniłam poradnie, problemów nie robili, dostałam ksero badań wszystko ok i w piatek ide na wizytę .. tym razem do kobiety mam nadzieje że bedzie okej bo tak to ja do facetów chodziłam marcia jak tam sie czujesz... zazdroszcze ze już jesteś coraz bliżej rozwiązania
reklama
Gosianati wiadomo jak to w koncowce ciazy jest mi ciezko spojenie nawala a tak poza tym wydaje mi sie ze wszystko ok . Wlasnie siedze i czkam na ktg mam nadzieje ze tym razem bedzie ok nie tak jak tydzien temu.....
super ze nie robili problemow ze zmiana przychodni zeby bylo smieszniej ja tez musz na koniec zmienic bo moja ginka jest tylko do piatku w tej poradni i od marca zmienia miejsce pracy....noz kurna nie mogla poczekac az urodze..... A ja chodze do tej poradni dla niej i musze podazac za jej decyzjami
trzymam kciuki za usg genetyczne zeby wszystko wyszlo ksiazkowo &&&&
super ze nie robili problemow ze zmiana przychodni zeby bylo smieszniej ja tez musz na koniec zmienic bo moja ginka jest tylko do piatku w tej poradni i od marca zmienia miejsce pracy....noz kurna nie mogla poczekac az urodze..... A ja chodze do tej poradni dla niej i musze podazac za jej decyzjami
trzymam kciuki za usg genetyczne zeby wszystko wyszlo ksiazkowo &&&&
ale mnie tu długo nie było. Podczytuje ale czasu na pisanie nie ma za bardzo.
Marcia widzę że ty już końcówka. Ale ten czas zleciał. Pamiętam że ja miałam prawie końcówkę jak Ty zaszłaś. :-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Wierzę że się w końcu uda&& MUSI!
Nam udało się w sumie w pierwszym cyklu. Ale to było na zasadzie jak będzie to będzie a jak nie to tragedii też nie będzie. No i się udało ale jak tak patrze to szybko się udało. Człowiek ani się nie nacieszył staraniami a już w ciąży chodził
Moj mały rośnie.Nie wiem kiedy tak urósł. Waży 8,5kg i ma 75cm. A no i w piątek wyszedł mu pierwszy ząbek. Wcześniej się bałam bo byłam dosyć mocno przeziębiona że mały się zaraził bo kataru dostał takiego wodnistego ale okazało się że to ząbki idą więc się uspokoiłam trochę. Ale tydzień na kanapie w salonie spałam żeby nie zarazić
Marcia widzę że ty już końcówka. Ale ten czas zleciał. Pamiętam że ja miałam prawie końcówkę jak Ty zaszłaś. :-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Wierzę że się w końcu uda&& MUSI!
Nam udało się w sumie w pierwszym cyklu. Ale to było na zasadzie jak będzie to będzie a jak nie to tragedii też nie będzie. No i się udało ale jak tak patrze to szybko się udało. Człowiek ani się nie nacieszył staraniami a już w ciąży chodził
Moj mały rośnie.Nie wiem kiedy tak urósł. Waży 8,5kg i ma 75cm. A no i w piątek wyszedł mu pierwszy ząbek. Wcześniej się bałam bo byłam dosyć mocno przeziębiona że mały się zaraził bo kataru dostał takiego wodnistego ale okazało się że to ząbki idą więc się uspokoiłam trochę. Ale tydzień na kanapie w salonie spałam żeby nie zarazić
Czesc kobietki!
u mnie po wczorajszej wizycie ok tetno bylo duzo nizsze niz tydzien temu ale jak ginka obmacala brzuch to powiedziala ze wszytsko wysoko, brzuch nie opadl wiec wywnioskowalam ze poki co na porod sie nie zanosi
zabila no czas leci nieublagalnie a co do staranek to powiem ci ze dziekuj Bogu ze sie udalo za pierwszym razem bo jak co miesiac widzisz ze znowu nic to juz nie patrzysz na to ze staranka moga byc i sa przyjemne tylko traktujesz to jako narzedzie do osiagniecia celu a wtedy juz nie jest tak fajnie...
milego dnia!
u mnie po wczorajszej wizycie ok tetno bylo duzo nizsze niz tydzien temu ale jak ginka obmacala brzuch to powiedziala ze wszytsko wysoko, brzuch nie opadl wiec wywnioskowalam ze poki co na porod sie nie zanosi
zabila no czas leci nieublagalnie a co do staranek to powiem ci ze dziekuj Bogu ze sie udalo za pierwszym razem bo jak co miesiac widzisz ze znowu nic to juz nie patrzysz na to ze staranka moga byc i sa przyjemne tylko traktujesz to jako narzedzie do osiagniecia celu a wtedy juz nie jest tak fajnie...
milego dnia!
marcia dobrze że jest ok oby tak dalej
ja byłam wczoraj na usg na przezierność karkową, lekarz przyjmował od 17 wiec stwierdziłam że pewnie prywatnie to mało kto bedzie, byliśmy w placówce przed 17... i cały korytarz kobiet w ciąży. Maż zabrał młodą na spacer, potem do domu bo nie było sensu męczyć dziecka ale potem do mnie przyjechali a ja weszłam dopiero o 20:15... ale usg wykazało że dzidzia zdrowa, serce bije, wszystko ok ma 6,09cm . no i musiał mi doktorek zrobić przez pochwe bo przez brzuch nic nie było widać za dużo ciałka... ehś. Uspokoiłam sie że jest ok, mam nadzieje że tak bedzie dalej... nie wiem czemu tak ciągle sie boje że coś będzie nie tak. Ale dzis już mnie naszła ochota na oglądanie wózków, leżaczków, fotelików do auta.. my i tak kupimy używane bo wszystko takie drogie, ale mnie tam nie przeszkadza i oglądałam ogłoszenia .. zaczęła bym coś już kupować żeby tak co miesiac coś, tylko boje sie czy nie za wcześnie.. nie chce zapeszyć
ja byłam wczoraj na usg na przezierność karkową, lekarz przyjmował od 17 wiec stwierdziłam że pewnie prywatnie to mało kto bedzie, byliśmy w placówce przed 17... i cały korytarz kobiet w ciąży. Maż zabrał młodą na spacer, potem do domu bo nie było sensu męczyć dziecka ale potem do mnie przyjechali a ja weszłam dopiero o 20:15... ale usg wykazało że dzidzia zdrowa, serce bije, wszystko ok ma 6,09cm . no i musiał mi doktorek zrobić przez pochwe bo przez brzuch nic nie było widać za dużo ciałka... ehś. Uspokoiłam sie że jest ok, mam nadzieje że tak bedzie dalej... nie wiem czemu tak ciągle sie boje że coś będzie nie tak. Ale dzis już mnie naszła ochota na oglądanie wózków, leżaczków, fotelików do auta.. my i tak kupimy używane bo wszystko takie drogie, ale mnie tam nie przeszkadza i oglądałam ogłoszenia .. zaczęła bym coś już kupować żeby tak co miesiac coś, tylko boje sie czy nie za wcześnie.. nie chce zapeszyć
katrina86
Fanka BB :)
gosianati super ,ze wszystko ok ,ale sie naczekalas na kiedy masz termin ? ja z ubrankami itp to chyba na koncu nakupuje bo bede wracac do polski i chce tam rodzic i dobrze,ze od siostry dostane ubranka po jej chlopcach :-) ale uwazam ,ze jak sie zalapie na jakas promocje czy okazje to czemu by nie pomalu cos kupowac bo potem tak wszystko na hurra tez nie fajnie
Marcia ciesz sie ostatnimi momentami bycia w ciazy i uczucia bobaska pod sercem :-)
Marcia ciesz sie ostatnimi momentami bycia w ciazy i uczucia bobaska pod sercem :-)
termin mam na początku września.. dopiero.. no i niestety bo akurat moje dziecko pójdzie do zerówki, do przedszkola nie chodzi i to będzie wielki czas dla niej a mnie prawdopodobnie nie będzie wtedy przy niej. No ale zobaczymy jak będzie, Moja pierwsza ciąża zakończyła się w 31 tyg , wolałabym tego wszystkiego nie przeżywać znowu, ale wiem że różnie to moze być..
katrina86
mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, obys doniosla nawet po terminie ;-)
Lisica.
Hej. U mnie nerwowka. Nie dość że synek ma zapalenie płuc i dwa antybiotyki to jeszcze u mnie pojawiło się plamienie a nawet i skrzepy. W szpitalu powiedzieli że już po wszystkim bo nie widzieli pecherzyka... Ale poszłam na drugi dzień prywatnie i pęcherzyk jest! Także czekam na wyniki bety, muszę sprawdzić czy rośnie, luteina dowcipnie i duphaston doustnie, l4 na 2 tyg i leżenie.... Jutro muszę z szefem porozmawiać, nie chciałam żeby się tak dowiedział...
reklama
Lisica trzymaj sie kochana.....kladz sie plackiem i nic nie rob. Ile tej luteiny dostalas dziennie bo generalnie lekarze przepisuje male dawki ktore guzik pomagaja , moja gin jak mialam krwawienie w 7tc to kazala mi 2x 5 tabletek nie wazne czy dowcipna czy podjezykowa i jakos Krystek dal rade. Trzymam kciuki za ciebie&&&&&&&
Podziel się: