reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja odciągam. I do odciągnietego daje ten Nutriton. Na razie jest dobrze bo nie ulewa i zaczął w końcu na wadze przybierać.
Jednak odciągam różnie czasem uda się, 80 czasem 40 wiec podają mu w szpitalu tez bebilon pepti. Niestety nie mam zbytnio kontroli ile zjadł bo w nocy ze względu na leki nie może być ze mną.
Z rana ok,pięknie się goi i w ogóle nie boli. Jednak antybiotyki do min środy musze brać. I Aleks tez.
Ponownie zbadali mu crp i znowu jest 6. Czyli spadek.
Głupieje juz od tego.
Olucha jak rana? Mąż ci pomaga z córką?
Szczerze wam powiem ze po 12h z moim synkiem z ulgą go oddałam choć na kilka godzin i mogę się przespać.
Wrzucajcie fotki swoich pociech!

reklama
U mnie lepiej :) zarówno moje jak i.małego wyniki się poprawiły,crp ujemne morfologia ok. We wtorek w nocy bierzemy ostatnie dawki antybiotyku i w środę kontrola. Jeżeli nic się nie zmieni to na weekend do domu.jestem mega happy!
Madalena byliście juz na spacerze?

Ja po prawie 3 tyg uwięzienia w szpitalu nie mogę się doczekać by z dzidzia wyjść na świeże powietrze.
Jutro zrobią Aleksowi wszystkie badania i jak będą dobre wyniki to idziemy do domku :)
3majcie kciuki by było ok!

Olucha co tam u ciebie? Jak sobie radzisz z córką? Mąż pomaga?

A laski jeszcze w dwupaku jak się miewają?

Olucha jesli chodzi o mleko modyfikowane to znalazlam fajne przeciw kolkom, wzdeciom i zaparciom - hipp bio combiotyk comfort. Od wczoraj podaje malemu i roznica jest ogromna u nas!
Aisha trzymam mocno kciuki. Wierze ze wyniki beda super i juz teraz wyjdziecie

Aisha [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] mega zaciśnięte kciuki !!!
Bedzie dobrze :)

Olucha niedługo ciężka faza minie ..., jeszcze troche i bedzie lepiej :)

No ja mialam wczoraj badanie glukozy .., i wszystko dobrze :) teraz w czwartek usg mam i kontrole , juz sie nie moge doczekać [emoji56]

Cześć dziewczyny:) naprawde macie sie juz fajnie ze jesteście po porodzie i macie wasze maleństwa przy sobie... Ja mam chyba ostatnio jakis kryzys, zaczęłam bać sie porodu i powikłań albo komplikacji, czeka mnie tez badanie glukozy i jakos tak w ogole humor nie dopisuje:((

reklama
Karina super ze wyniki ok!
Olucha mam nadzieję że wkrótce się z córką dotrzecie i będzie łatwiej. Mi będzie pomagać na początku teściowa. Bo moje dziecko po ponad 2tyg w szpitalu jest strasznie rozchwiane.
Jereha każda z nas dopadaly w ciąży takie myśli.
Ale nie ma co się martwić na zapas.

Do góry