reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marietta i słusznie ..., mam nadzieje ze na dobrych lekarzy trafisz ... [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Annie ja tez mam otylosc obecnie 88 ciaze zaczynałam z 85 obecnie jestem w 23 tc :) wczoraj na usg wyszła dziewczynka:D
straszna sprawa z ta laska z Zabrza ale wg mnie troche jej winy w tym jest ..niestety dzis o wszytsko trzeba walczyć nawet o ktg! Dziwie sie tez że ruchów nie czuła i nic z tym nie zrobiła? Pomimo to strasznie mi jej zal i przykre ze mamy takich. " lekarzy fachowców" i ze w 21 w takie rzeczy.l.:(
olucha trzymam kciuki:)))

Jeraha ja też właśnie obwiniam ta matkę i jej lekarza prowadzącego. Bo wszyscy oskarżają szpital a gdy ona się zgłosiła to już było dużo za późno.
Ja jutro się zgłaszam na ip, trzy dni po terminie. Wole być pod kontrolą.

Aisha lepiej chuchać na zimne ...

Olucha [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] bo chyba to juz :)

Olucha w domu. Skurcze nieregularne, odesłali ja do domu. W niedziele ma znów ktg.
Ja jutro jadę na ip, na ktg i mam zamiar zostać na oddziale. Zobaczymy.

Dzięki za kciuki :) ale jestem w domu, kazali przyjechać jak skurcze będą regularne co 10min, a ja mam 1-2 na godzinę. Natomiast strasznie dużo śluzu z domieszką krwi mi się sączy, mówiłam lekarzowi stwierdził że to normalne. No ale mam wrażenie że może się sprawdzi ten mój 6ty luty ;)

Ja mam otyłość 3 stopnia! nie wiem kiedy tak przytyłam, bo kilka lat temu schudłam 35kg a potem efekt jojo prawie ze podwójny! mój mąż mi trochę w żartach dogryza że dałam se spokój po ślubie ;) ja mu mówie że jak mu nie pasuje to niech se zmieni, ale w głębi duszy chciałabym być szczuplejsza, atrakcyjniejsza... ja nie wiem, on czasem je za dwoje a chudy jest jak patyk. Coś też w genach musi być, ja mam mamę otyłą... chociaż taka nie była jak była nastolatką, nie wiem, nie wiem

reklama
Do góry