reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Aisha mi gin mowil ze najlepsza waga do porodu to 3kg, 3,5kg. Ciekawe ile moja wazy. No u mnie nic sie nie dzieje, myslalam ze jak ten czop odejdzie to na dniach urodze, a tu nic :/ ja wazylam 5kg! Boje sie ze moje bobo tez bedzie spore

reklama
Olucha mi gin co wizytę powtarza ze mała dzidzia, że duży to on nie będzie,ledwo 3kg przekroczy itp. A tu dziś szok, ponad 3600. Choć ona mówi ze coś chyba to usg zawyża bo nie wygląda jej na takie duże.
Boli mnie wszystko po tym badaniu.
Mówiłam jej o tobie i ze cie ze szpitala wykupują bez badań i usg i powiedziała ze to chore i ciekawe kto będzie odpowiedzialny gdy coś się stanie. I że gdyby mnie nie chcieli przyjąć w piątek to mam dzwonić do niej i ona mi to załatwi.

Fajną masz lekarkę, już się takie rzadko zdarzają... drugą ciąże poprowadzę gdzie indziej, u lekarza który pracuje w danym szpitalu. I gdzie jest mniejsze oblężenie kobiet ciężarnych.
Zyczę Ci żebyś trafiła na przyjemny personel, a z resztą Ty sobie nie dasz w kaszę dmuchać ;)

Po tej historii z Zabrza powiedziałam ze z ip nie wychodzę. A.za ciężka jestem by mnie na sile wyrzucili!
Ja ją polecam wszystkim. Juz kolejne dwie moje koleżanki z pracy prowadzą u niej ciążę. I o dziwo to młoda lekarka,ledwo po 30tce. Mam pecha bo akurat id stycznia nie pracuje już w szpitalu, ma kilku miesięczny urlop naukowy bo kończy druga specjalizacje i się w marcu broni. Ale wszystkich lekarzy którzy zostali zna i wiem ze bez opieki nie zostanę.

Aisha no wykrakała , dzis chciała plan porodowy pisac :p - chyba niezdarzyla hehe .

No z Ciebie tez widze niedługo ... 3600 to taka w miare normalna waga :)

Marietta ja tez mialam skierowanie do diabetologa , ale cukrzycy nie mam ( diabetolog stwierdził) ale ze rodzice cukrzycy mam powtórzyć test z glukoza 24.2 ... Zobaczymy, moj gin mówił ze to na granicy wyniki były ...
A Tobie co zalecili?

Jakies wieści ???? Denerwuje sie .... Mam nadzieje ze wszystko pójdzie ok [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry