reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Mam nadzieję Karina że już lepiej;)
Czasem tak jest, że nam coś zaszkodzi. Ja zdychałam ostatnio po kawałku pizzy. Niezbyt lubię i coś mnie pokusiło i zjadłam. I chorowałam dwa dni:(

reklama
hej :) ja też sie przejadłam... a wizyta w poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!:szok: aż boję się stanąć na wagę :zawstydzona/y: mało tego to jeszcze zarło w lodówce i tony słodyczy bo Zuzia uzbierała z paczek tyle tego że chyba nie przejemy do porodu!!!!!!!!!i kusi... kusi....

Tak tak ja też sobie pojadłam ;) Święta święta i po świętach ;)
natka
i jak rodzina zareagowała na nowinę? :)

Mnie już męczy ciążowy brzuch, butów zawiązać sama nie mogę, jak chodzę to zadyszkę mam, z psem ciężko się spaceruje, ide jak żółw a on mnie ciągnie bo chce szybciej ;) boli mnie troche podbrzusze i kosc ogonowa, no i ciągle te sikanie :( a w nocy to ja spać nie mogę :/ pachwiny bolą jak się przekręcam... cycki też mam wielkie i ciężkie;)
30tego ide na ktg. Pierwszy termin mam na 12 stycznia także jestem już w stresie ;)

Rurka dlatego ja się cieszę, że wizytę miałam 23.12:p czyli jeszcze przed świętami:p na słodkie na szczęście nie mam ochoty, ale kapusta z grzybami mnie woła z lodówki noooo....
Olucha czuję się jak i ty, w końcu początkowo obie miałyśmy mieć termin na 6.02. Jedynie cycki mi zmalały:(
Ledwo już zipię.
Na szczęście jeszcze tylko parę rzeczy mam do prania i prasowania. Chciałabym mieć wszystko gotowe do stycznia, żeby później tylko siedzieć i czekać:p
A i jeszcze czeka mnie wizyta u fryzjera (coby na poród ładnie wyglądać) i u dentysty (bo mnie w wigilię ząb zaczął boleć), ale jakoś się dokulam autobusem, bo za kierownicą auta już się nie mieszczę:(

Aisha zwymiotowałam i lepiej było , musiałam tylko sie nad kiblem pochylić i samo wyszło ...

No ja wizyta 2.1 :p
Musze troche sie opanować w tym tygodniu :p

Część KinderniespodzIanki! Wygląda na to że jestem w ciąży...Wczoraj zrobilam test po 5 dniach spóźnienia @ i druga kreska wyszła blada ale jednak...We wtorek powtórze test ale to pewnie tylko formalnośc.
Pisze do was bo moja waga startowa to 86 kg i boje się wizyty u giną z tego powodu...

Mi się właśnie najwygodniej śpi na plecach, ale mam dwie duże poduszki. Bo inaczej młody uciska na płuca i żołądek i albo się duszę albo mam zgage.
Na boku jak leze to mnie biodra bolą pomimo.poduszek i kołdry między udami.

Olucha spróbuj tak jak ja spać wyżej :)

reklama
My z mężem w domu :) gin pozwoliła na szampana to może kieliszek wypije i sobie potanczymy przy telewizji :) mieli być goście ale szczerze to nie chce mi się sprzątać i nic szykować. W końcu to już będzie 35tc!

Do góry