reklama
rurka
Fanka BB :)
hej ja też sie przejadłam... a wizyta w poniedziałek!!!!!!!!!!!!!! aż boję się stanąć na wagę mało tego to jeszcze zarło w lodówce i tony słodyczy bo Zuzia uzbierała z paczek tyle tego że chyba nie przejemy do porodu!!!!!!!!!i kusi... kusi....
oluchapoducha
Tak tak ja też sobie pojadłam Święta święta i po świętach
natka i jak rodzina zareagowała na nowinę?
Mnie już męczy ciążowy brzuch, butów zawiązać sama nie mogę, jak chodzę to zadyszkę mam, z psem ciężko się spaceruje, ide jak żółw a on mnie ciągnie bo chce szybciej boli mnie troche podbrzusze i kosc ogonowa, no i ciągle te sikanie a w nocy to ja spać nie mogę :/ pachwiny bolą jak się przekręcam... cycki też mam wielkie i ciężkie
30tego ide na ktg. Pierwszy termin mam na 12 stycznia także jestem już w stresie
natka i jak rodzina zareagowała na nowinę?
Mnie już męczy ciążowy brzuch, butów zawiązać sama nie mogę, jak chodzę to zadyszkę mam, z psem ciężko się spaceruje, ide jak żółw a on mnie ciągnie bo chce szybciej boli mnie troche podbrzusze i kosc ogonowa, no i ciągle te sikanie a w nocy to ja spać nie mogę :/ pachwiny bolą jak się przekręcam... cycki też mam wielkie i ciężkie
30tego ide na ktg. Pierwszy termin mam na 12 stycznia także jestem już w stresie
Rurka dlatego ja się cieszę, że wizytę miałam 23.12 czyli jeszcze przed świętami na słodkie na szczęście nie mam ochoty, ale kapusta z grzybami mnie woła z lodówki noooo....
Olucha czuję się jak i ty, w końcu początkowo obie miałyśmy mieć termin na 6.02. Jedynie cycki mi zmalały
Ledwo już zipię.
Na szczęście jeszcze tylko parę rzeczy mam do prania i prasowania. Chciałabym mieć wszystko gotowe do stycznia, żeby później tylko siedzieć i czekać
A i jeszcze czeka mnie wizyta u fryzjera (coby na poród ładnie wyglądać) i u dentysty (bo mnie w wigilię ząb zaczął boleć), ale jakoś się dokulam autobusem, bo za kierownicą auta już się nie mieszczę
Olucha czuję się jak i ty, w końcu początkowo obie miałyśmy mieć termin na 6.02. Jedynie cycki mi zmalały
Ledwo już zipię.
Na szczęście jeszcze tylko parę rzeczy mam do prania i prasowania. Chciałabym mieć wszystko gotowe do stycznia, żeby później tylko siedzieć i czekać
A i jeszcze czeka mnie wizyta u fryzjera (coby na poród ładnie wyglądać) i u dentysty (bo mnie w wigilię ząb zaczął boleć), ale jakoś się dokulam autobusem, bo za kierownicą auta już się nie mieszczę
oluchapoducha
no tak najlepiej jest zwymiotowac, wtedy nie zalega juz na zoladku i od razu lepiej.
czy wam na plecach tez jest nie wygodnie spac? i ciezko oddychac?
czy wam na plecach tez jest nie wygodnie spac? i ciezko oddychac?
justka0087
Zaciekawiona BB
Część KinderniespodzIanki! Wygląda na to że jestem w ciąży...Wczoraj zrobilam test po 5 dniach spóźnienia @ i druga kreska wyszła blada ale jednak...We wtorek powtórze test ale to pewnie tylko formalnośc.
Pisze do was bo moja waga startowa to 86 kg i boje się wizyty u giną z tego powodu...
Pisze do was bo moja waga startowa to 86 kg i boje się wizyty u giną z tego powodu...
Mi się właśnie najwygodniej śpi na plecach, ale mam dwie duże poduszki. Bo inaczej młody uciska na płuca i żołądek i albo się duszę albo mam zgage.
Na boku jak leze to mnie biodra bolą pomimo.poduszek i kołdry między udami.
Olucha spróbuj tak jak ja spać wyżej
Na boku jak leze to mnie biodra bolą pomimo.poduszek i kołdry między udami.
Olucha spróbuj tak jak ja spać wyżej
oluchapoducha
ok
Jakie plany na sylwestra macie?
Jakie plany na sylwestra macie?
reklama
Podziel się: