reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

madzialenka widzę, że nam się te same wózki podobają, tylko ja wolę model zielony z czarnym lub czarny z białymi kwiatami, nawet miałam w planach taki kupić, no ale ostatecznie kupiłam inny.

reklama
hej dziewczyny,
piękne te wózeczki wszystkie, takie kolorowe, można teraz wybierać,aż trudno się zdecydować hehe

słuchajcie, mam taki problem - od wczoraj pojawiły się u mnie takie brązowawe upławy, nie jest tego bardzo dużo,ale jednak jest. Biorę Duphaston na postrzymanie od 3 tygodni więc nie powinno się dziać nic złego, a tu takie coś.... wyczytałam,że to może tworzyć się łożysko,czy coś takiego..... wizyte mam dopiero 11.06 . Myślicie,że to coś złego?

a mnie sie podobaja wozki cos w tym stylu.

KUNERT POLSKIE WÓZKI NA PASKACH + FOTELIK+GRATIS! (2389503914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i podoba mi sie kolor -czarny okręgi -oliwka +pistacja,-bordo +róż,-braz+okregi jest piekny :-Dtak samo jak bordo i okręgi,czarny+biale kwiaty,capuccino+kafelki,szary+mozaika, hehe mialo byc kilka awyszlo jak wyszlo, ciezko bede miala z tymi kolorami, ale gdybym na juz wybrala to pewnie ten szary z mozaika:p

wozilam od kumpeli mala w skretnych kolach to myslalam ze mnie szlag jasny trafi, nie lubie skretnych kółek. hehe

Ja nie wiem czy lubię czy nie, słyszałam, że strasznie "uciekają", ale w moim wypadku musiałabym je mieć, bo z tego co pamiętam te bez skrętnych kół trzeba podnosić przy każdym skręcie, co dla mojego kręgosłupa nie jest za dobre.

Co do Kunerta, podoba mi się kolorystyka, ale ogólnie wychodze z założenia, że wózki, które można z głębokiego przerobić na spacerówkę są wielkie. Wydaje mi się też, chociaż tego nie sprawdziłam, że przerabiana gondola z tym nosidłem jest niżej niż gondola, która jest osobno od spacerówki. Wydaje mi się to dlatego, że z tej pierwszej musisz przerobić na spacerówkę, a ona nie może być wysoko, a w tej drugiej wyjmujesz gondole i po prostu wkładasz spacerówkę. A też zależy mi właśnie na wysoko umieszczonej gondoli ze względu na kręgosłup...

W bobowózki jest możliwość wzięcia tego wózka co chcę na raty, ale czy ja oby nie przesadzam??

hej dziewczyny,
piękne te wózeczki wszystkie, takie kolorowe, można teraz wybierać,aż trudno się zdecydować hehe

słuchajcie, mam taki problem - od wczoraj pojawiły się u mnie takie brązowawe upławy, nie jest tego bardzo dużo,ale jednak jest. Biorę Duphaston na postrzymanie od 3 tygodni więc nie powinno się dziać nic złego, a tu takie coś.... wyczytałam,że to może tworzyć się łożysko,czy coś takiego..... wizyte mam dopiero 11.06 . Myślicie,że to coś złego?
Na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, tym bardziej, że już jestes po stracie, w szpitalu bardziej rozumieją paniikujące właśnie takie osoby:) Do szpitala na izbę przyjęć oczywiście:) Mi brązowa krew leciała jak krwiak się opróżniał, a tak to tylko czerwona, przy zagnieźdżeniu się zarodka, po sexie, przy stwierdzonym krwiaku i raz tak sobie...

Brązowe upławy to rozumiem, że taka jakby brązowa krew z upławami?

Aga195 lepiej zadzwoń do gina lub jedź do szpitala, lepiej dmuchać na zimne. W pierwszej ciąży nie miałam plamień, w drugiej w pierwszym trymestrze po przytulankach się pojawiały ale były wynikiem nadżerki.

Ainhoa- z tego co wiem to wózki Coneco są dość wąskie, szczególnie pozniej spacerowki... znajoma własnie miała z Coneco (2 albo 3 w 1) i jej mała po mimo ze chwile temu skonczyła roczek to już dawno przestała sie mieścić w tą spacerówke ;P ale nie wiem tego z własnego doswiadczenia, tylko wlasnie od kolezanki .

Ojj ja tez bym chciała aby moj Jasiek urodził sie w terminie, ewentualnie z tydzien szybciej bo studia chce zacząć :D hehe. Wydaje mi sie ze lepiej chodzić w ciaży latem, bynajmniej mozemy sie cienko ubrac, jakies japonki na syrki i juz...a zimą te płaszcze, puchowe kurtki, kozaki ;D nawet nie chce o tym myśleć ;D te wszystkie grube ubrania i te wielkie brzuchy :D heh

co do wózków ja strasznie chciałabym ten, bugaboo, ale chyba ze 3 tysie kosztuje

cameleon_plener_all.jpg

więc wezmę od mojej przyjaciółki taki jeden fajny, nawet nie wiem jaki, który trzyma dla mnie specjalnie :)

reklama
Dlaczego ten wózek na ostatnim zdjęciu po lewej ma dwa koła hehe? Fajny:)

Właśnie dostałam się do ortopedy na nfz na 13 czerwca... Uwielbiam jak dzwonie do rejestracji i pytają się co się dzieje, ale nie mówię tego z ironią, po prostu sądze, że sami klasyfikują rodzaj przypadku i ustalają na bliższy lub dalszy termin, bo np. w mojej przychodni pewnie na ten rok nie byłoby już miejsca...

"dwudzielna konstrukcja zawieszenia pozwala na demontaż przednich małych kół oraz schowanie części zawieszenia i jazdę wózkiem tylko na 2 dużych kołach - szczególnie przydatne podczas jazdy po piasku lub schodach"

Do góry