reklama
hej dziewczyny,
piękne te wózeczki wszystkie, takie kolorowe, można teraz wybierać,aż trudno się zdecydować hehe
słuchajcie, mam taki problem - od wczoraj pojawiły się u mnie takie brązowawe upławy, nie jest tego bardzo dużo,ale jednak jest. Biorę Duphaston na postrzymanie od 3 tygodni więc nie powinno się dziać nic złego, a tu takie coś.... wyczytałam,że to może tworzyć się łożysko,czy coś takiego..... wizyte mam dopiero 11.06 . Myślicie,że to coś złego?
piękne te wózeczki wszystkie, takie kolorowe, można teraz wybierać,aż trudno się zdecydować hehe
słuchajcie, mam taki problem - od wczoraj pojawiły się u mnie takie brązowawe upławy, nie jest tego bardzo dużo,ale jednak jest. Biorę Duphaston na postrzymanie od 3 tygodni więc nie powinno się dziać nic złego, a tu takie coś.... wyczytałam,że to może tworzyć się łożysko,czy coś takiego..... wizyte mam dopiero 11.06 . Myślicie,że to coś złego?
Ainhoa
Mama Zuzi
a mnie sie podobaja wozki cos w tym stylu.
KUNERT POLSKIE WÓZKI NA PASKACH + FOTELIK+GRATIS! (2389503914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i podoba mi sie kolor -czarny okręgi -oliwka +pistacja,-bordo +róż,-braz+okregi jest piekny tak samo jak bordo i okręgi,czarny+biale kwiaty,capuccino+kafelki,szary+mozaika, hehe mialo byc kilka awyszlo jak wyszlo, ciezko bede miala z tymi kolorami, ale gdybym na juz wybrala to pewnie ten szary z mozaika
wozilam od kumpeli mala w skretnych kolach to myslalam ze mnie szlag jasny trafi, nie lubie skretnych kółek. hehe
Ja nie wiem czy lubię czy nie, słyszałam, że strasznie "uciekają", ale w moim wypadku musiałabym je mieć, bo z tego co pamiętam te bez skrętnych kół trzeba podnosić przy każdym skręcie, co dla mojego kręgosłupa nie jest za dobre.
Co do Kunerta, podoba mi się kolorystyka, ale ogólnie wychodze z założenia, że wózki, które można z głębokiego przerobić na spacerówkę są wielkie. Wydaje mi się też, chociaż tego nie sprawdziłam, że przerabiana gondola z tym nosidłem jest niżej niż gondola, która jest osobno od spacerówki. Wydaje mi się to dlatego, że z tej pierwszej musisz przerobić na spacerówkę, a ona nie może być wysoko, a w tej drugiej wyjmujesz gondole i po prostu wkładasz spacerówkę. A też zależy mi właśnie na wysoko umieszczonej gondoli ze względu na kręgosłup...
W bobowózki jest możliwość wzięcia tego wózka co chcę na raty, ale czy ja oby nie przesadzam??
Ainhoa
Mama Zuzi
Na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, tym bardziej, że już jestes po stracie, w szpitalu bardziej rozumieją paniikujące właśnie takie osoby Do szpitala na izbę przyjęć oczywiście Mi brązowa krew leciała jak krwiak się opróżniał, a tak to tylko czerwona, przy zagnieźdżeniu się zarodka, po sexie, przy stwierdzonym krwiaku i raz tak sobie...hej dziewczyny,
Brązowe upławy to rozumiem, że taka jakby brązowa krew z upławami?
Ainhoa
Mama Zuzi
Yhym, a skąd jest brązowy?? Mi się wydaje, że zabarwia go stara krew... A może zadzwonisz do gina? Ja najpierw też dzwoniłam zanim jechałam do szpitalawłaśnie,że nie jest to krew,tylko taki brązowawy śluz...
weronkazzz
tulęTolę
Ainhoa- z tego co wiem to wózki Coneco są dość wąskie, szczególnie pozniej spacerowki... znajoma własnie miała z Coneco (2 albo 3 w 1) i jej mała po mimo ze chwile temu skonczyła roczek to już dawno przestała sie mieścić w tą spacerówke ;P ale nie wiem tego z własnego doswiadczenia, tylko wlasnie od kolezanki .
Ojj ja tez bym chciała aby moj Jasiek urodził sie w terminie, ewentualnie z tydzien szybciej bo studia chce zacząć hehe. Wydaje mi sie ze lepiej chodzić w ciaży latem, bynajmniej mozemy sie cienko ubrac, jakies japonki na syrki i juz...a zimą te płaszcze, puchowe kurtki, kozaki ;D nawet nie chce o tym myśleć ;D te wszystkie grube ubrania i te wielkie brzuchy heh
co do wózków ja strasznie chciałabym ten, bugaboo, ale chyba ze 3 tysie kosztuje
więc wezmę od mojej przyjaciółki taki jeden fajny, nawet nie wiem jaki, który trzyma dla mnie specjalnie
reklama
Ainhoa
Mama Zuzi
Dlaczego ten wózek na ostatnim zdjęciu po lewej ma dwa koła hehe? Fajny
Właśnie dostałam się do ortopedy na nfz na 13 czerwca... Uwielbiam jak dzwonie do rejestracji i pytają się co się dzieje, ale nie mówię tego z ironią, po prostu sądze, że sami klasyfikują rodzaj przypadku i ustalają na bliższy lub dalszy termin, bo np. w mojej przychodni pewnie na ten rok nie byłoby już miejsca...
"dwudzielna konstrukcja zawieszenia pozwala na demontaż przednich małych kół oraz schowanie części zawieszenia i jazdę wózkiem tylko na 2 dużych kołach - szczególnie przydatne podczas jazdy po piasku lub schodach"
Właśnie dostałam się do ortopedy na nfz na 13 czerwca... Uwielbiam jak dzwonie do rejestracji i pytają się co się dzieje, ale nie mówię tego z ironią, po prostu sądze, że sami klasyfikują rodzaj przypadku i ustalają na bliższy lub dalszy termin, bo np. w mojej przychodni pewnie na ten rok nie byłoby już miejsca...
"dwudzielna konstrukcja zawieszenia pozwala na demontaż przednich małych kół oraz schowanie części zawieszenia i jazdę wózkiem tylko na 2 dużych kołach - szczególnie przydatne podczas jazdy po piasku lub schodach"
Podziel się: