reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Lisica panowie nie mogą dojsc do porozumienia syn ciągle buczy itd zaczyna się stawiac do mnie a jak mu już w dupsko dasz to straszy itd

Witam dziewczyny
Tak sobie Was czytam i myślę, że to miejsce dla mnie :-) pierwszą ciąże zaczynałam z wagą 94 kg, przytyłam 12. Martynkę urodziłam przez cc ze względu na jej miednicowe ułożenie. po cc bardzo szybko doszłam do siebie :-) blizna, mimo mojej nadwagi, goiła mi się rewelacyjnie
Obecną ciąże zaczynałam z wagą 98 kg, obecnie mam 3,5 kg na plusie. moja ginka ma bzika na punkcie wagi i co wizyta mówi mi, że za dużo tyję ale się tym nie stresuję, bo ona to mówi nawet tym chudzinkom co po 50 kg ważą :-) w ciąży z Martyną z takich dolegliwości osób większych to miałam nadciśnienie, zostało mi po ciąży i mam je do dziś. Biorę sobie na to dopegyt i kontroluję ciśnienie i na razie jest ok :-) dziś miałam usg połówkowe i z dzieciątkiem wszystko dobrze, choć tak się pozasłaniał, że nie znamy płci! ale ważne, że zdrowe :-) zapisuję sobie ten topik w ulubionych i będę zaglądać :-)

Witam Was dziewczyny. :)
Jakis czas temu tu sie pojawilam, pozniej zniknelam, nie majac nic na swoje usprawiedliwienie... Ale obiecuje poprawe. :)

Marcia gratuluje synka!!! :)

Ja jutro mam usg polowkowe, mam nadzieje poznac plec. :) Chcialabym dziewczynke,ale czuje ze bedzie chlopiec. :) Ogolnie czuje sie dobrze, ciaze zaczynalam z waga 104kg, na pierwszej wizycie u gina bylo 102kg. W tej chwili jest 97kg i waga do przodu ani drgnie, mimo ze to juz 20tc.

Cześć wszystkim:)
witam nowe koleżanki, a "stare" gorąco pozdrawiam:)
Sylwia ciesz się , że waga w dół idzie bo to światełko w tunelu dla nas nieco większych hihi
Jak już kiedyś pisałam mam przerost instynktu macierzyńskiego nadal... i szczerze to nie wiem czy chcę z nim walczyć:)
Tylko jedno "ale" mnie stresuje...

reklama
Ja absolutnie nie narzekam z tego powodu. :) Miesiac temu na wizycie zapytalam polozna czy wszystko ok, stwierdzila ze czasem tak bywa i dopoki wyniki sa dobre a dziecko prawidlowo sie rozwija to mam sie tym nie martwic. :)

Do góry