reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Tigi na pewno to jest kwestia wprawy...poczytaj se o diecie montignaca bo on zapoczatkowa diete dla cukrzykow z niskim IG ja mam chyba ze dwie jego ksiazki z przepisami nawet na ciasto z gorzkiej czekolady o niskim IG
Nedzie dobrze....

reklama
Oliwia, to kwestia ekonomiki. Mamy nocna taryfe pradu i pieczenie raniutko jest znacznie tansze. :-D
Marcia, tabelki z Montignaca sa bezbledne przy deicie cukrzycowej. Sama czasem korzystam.

Ja na montignacu schudlam chyba z 7 kg tak bez wysilku i stersu a wogle to chyba on opracowywal te tabelki jako pierwszyi nawet przestrzega w swoich ksiazkach przed roznymi innymi tabelami bo czesto sie roznia

dzień dobry :)

Kłaczku ale beznadziejnie z tym USG... ja bym oszałała :) ile mniej więcej będziesz czekała? u mnie też była masakra syfkowa na brodzie, ale póki co przeszło :D

Małgoniu ja miała podobne obawy, ale znalazłam cudowną Panią doktor, która powiedziała mi że ponieważ nie mam żadnych przewlekłych chorób i jeżeli nie przytyje w ciąży to maleństwu nie zagraża z mojej strony więcej niż ze strony mamy z normalną wagą (a uwierz mi na słowo, że ważę najwięcej ze wszystkich obecnych tu koleżanek ). A co do ubioru to wejdź na allegro, tam kupisz dużo ciuszków :) nowych i używanych, ja się zaopatruję tylko w internecie, bo niestety w sklepach nic na siebie nie mogę znaleźć..

Co do zdjęć z okresu ciąży to u mnie chyba nie będzie zauważalna :D mam ogromny brzuchol :p mam nadzieję, że tylko zniknie mi tłuszcz z pleców a w to miejsce trochę wychyli się brzunio z przodu :) po następnej wizycie, jak się upewnie, że wszystko ok, mam zamiar zacząć chodzić regularnie na basen i dużo spacerować z mężem, bo mój siedzący tryb życia mnie wykończy....

Marcia nie denerwuj się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja też powoli zastanawiam się nad wprowadzeniem ograniczeń w diecie wg IG, choć póki co nic nie przytyłam, a wręcz schudłam 1,5 kg, więc na razie może nie jest to konieczne, ale wiem, że tak do końca nie będzie :)

No i witam wszystkie nowe osóbki :)

a ja się dzisiaj źle czuje... wczoraj byliśmy na imprezie, wróciliśmy przed 4 nad ranem... niedawno wstałam...
ponad godzine graliśmy w kręgle i dzisiaj wszystko mnie boli...

poza tym jadłam jakiś sos grzybowy i teraz tak mi ciężko na żołądku... i od rana mam mdłości, nic nie pomaga to że zjadłam...

a jak u Was mija dzionek?

Katarinka to gratuluje wytrwalosci....do 4 na imprezie :szok: Ja padalam przed 20 i nie bylo szans zeby dosiedziec do 21 teraz czasami udaje mi sie dotrwac do 22-23 ale tylko czasmi:-)

zjadlam obiadek i leze i dysze jak lokomotywa ...

Dorota kopiujesz bbcode z utworzonego suwaczka, wchodzisz w panel uzytkownika i po lewej stronie masz edytuj sygnature jak ci sie otworzy okno tam wklejasz ten bbcode i zapisujesz i juz :-)

reklama
Albo ja jestem kompletną idiotką albo sama nie wiem już co. Wklejam ten kod i w okno tekstu i w obrazek sygnatury i dupa blada nic z tego no zaraz szału dostanę chyba.

Do góry