No powiedzial ze w kanale nie ma krwi tylko byl taki sluz jak to okreslil infekcyjny...ale zapomnialam dodac ze mialam nieduzy skrzep czy to mozliwe ze powiedzmy peka jakies naczynko np w wejciu pochwy i krzepnie zanim ja pojde do kibelka?
reklama
To moze faktycznie to od tego tym razem...w poniedzialek jest moja ginka to przejde sie bo ona tam ma zwykly mikroskop ale robi wymaz daje dla pani Zosi i zaraz wiadomo czy faktycznie sa grzyby, bakterie czy jest czysto. Tak mnie ten doktorek dosc niedelikatnie potraktowal ze lekko mnie brzuch pobolewa ale wzielam podwojny magnez i nospe i powinno przejsc
To go nie zwalnia z podstawowych zasad. Ech... W takich chwilach ciesze sie, ze mam do czynienia ze sluzba zdrowia w UK. Tu, jak lekarka zaczela sie jakac, ze moge miec problemy z ciaza bo... no, bo... i dokonczylam, "bo jestem gruba i stara", to ona nie wiedziala gdzie oczy podziac. Zaczelam sie smiac, ze taka jest prawda, wiec mowmy szczerze, a ona, ze jej nie wolno tak mowic. One mowia w takim razie o "wysokim BMI i wieku 35+", a tak to omotuja jeszcze w jedwabie, ze w ogole. Jakby mogly, to by nie mowily.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczyny.Od dawna podczytuje,ale dlugo szlo mi aby w koncu napisac.
Jest to moja druga ciaza.W domu juz mam prawie 4-letnia coreczke.
Ta ciaze zaczynam z 30 kg wiecej niz pierwsza.
Zawsze byly plany,ze schudne a potem ciaza.
Wyszlo inaczej,ale i tak sie ciesze.
Mam pytanie jak to jest z usg jak czlowiek ma tu i tam wiecej.
Czy usg da sie dobrze wykonac przez powloki brzuszne itd?
Milego dnia babeczki
Jest to moja druga ciaza.W domu juz mam prawie 4-letnia coreczke.
Ta ciaze zaczynam z 30 kg wiecej niz pierwsza.
Zawsze byly plany,ze schudne a potem ciaza.
Wyszlo inaczej,ale i tak sie ciesze.
Mam pytanie jak to jest z usg jak czlowiek ma tu i tam wiecej.
Czy usg da sie dobrze wykonac przez powloki brzuszne itd?
Milego dnia babeczki
Agnieszka, witaj! Jak najbardziej, Tzn. wczesniejsze lepiej jednak dopochwowo, ale juz kolo 12 tygodnia, wszystko fajnie wychodzi przez powloki. Oczywiscie, duzo zalezy od sprzetu, ale zapewniam Cie, ze przy moich "faldach dostatku i dobrobytu", w 12 tygodniu widzialam malego idealnie. Natomiast pierwszy scan, kiedys tam dawno (2010r), mimo ze bylo mnie cokolwiek mniej, mialam robiony dowcipnie. Po prostu jest precyzyjniejszy.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Klaczek dzieki.
I gratki bo jeszcze nie gratulowalam:-)
I gratki bo jeszcze nie gratulowalam:-)
reklama
Podziel się: