reklama
Nadulina kazda ciaza jest inna i przy corce na poczatku wazylam troche mniej ale jadlam bez opamietania i wazylam pewnie podobnie jak teraz ale czulam sie tak brzydka a tez czuje sie bardzo ladnie mam fajny brzusio i wszyscy mnie komplementuja ze ladnie wygladam :-)
Lisica witaj :-) no z dziewczynami tu fajnie i jakos łatwiej :-)
Nadulina ja o w ostatniej ciazy najwiecej wazyłam ale jakos fajny mi sie brzusio wydawał i nie chodziłam w ''worach'' tylko w fajnych ciuszkach ciazowych ale fakt ze te ponad 15 lat temu takich nie było jak w pierwszej ciazy byłam ;-) a tobie zycze aby sie udało schudnac ile chcesz :-) i zafasolkowac .A w jakim wieku i płci masz pierwsze dzieciatko bo chyba mi umkneło :-)
Test zrobiony ale lipa :-( muli mnie dalej byle do czwartku
Nadulina ja o w ostatniej ciazy najwiecej wazyłam ale jakos fajny mi sie brzusio wydawał i nie chodziłam w ''worach'' tylko w fajnych ciuszkach ciazowych ale fakt ze te ponad 15 lat temu takich nie było jak w pierwszej ciazy byłam ;-) a tobie zycze aby sie udało schudnac ile chcesz :-) i zafasolkowac .A w jakim wieku i płci masz pierwsze dzieciatko bo chyba mi umkneło :-)
Test zrobiony ale lipa :-( muli mnie dalej byle do czwartku
Hej laseczki:-)
Marcia melduje ze bez zmian;-) tz muli ciagle @ brak jutro wizyta :-)
Ja sie pochwale ze zostałam przyszywana ciotka przyjaciołka wczoraj urodziła coreczke z waga 2650 ,mała ale urodzona w 38 tyg porod przez cc bo rano wczoraj jej wody odeszły ale akcji zadnej dostała oxy i tez nic i zrobili wieczorem cc .Tak sie wczoraj denerwowałam jakbym sama rodziła ;-):-)
Marcia melduje ze bez zmian;-) tz muli ciagle @ brak jutro wizyta :-)
Ja sie pochwale ze zostałam przyszywana ciotka przyjaciołka wczoraj urodziła coreczke z waga 2650 ,mała ale urodzona w 38 tyg porod przez cc bo rano wczoraj jej wody odeszły ale akcji zadnej dostała oxy i tez nic i zrobili wieczorem cc .Tak sie wczoraj denerwowałam jakbym sama rodziła ;-):-)
Dziewczyny chyba zalapalam wirusowke od 3 godzin mam takie skurcze zoladka, jest mi niedobrze i wogle brzuch mnie boli powyzej pepka. Patrycje tez musialam ze szkoly zabrac bo zadzwonila wychowawczyni ze Pati niedobrze i zdychamy we dwie. Macie jakis sposob na bol zoladka?
fasolka daj znac po wizycie
fasolka daj znac po wizycie
Indziorka
Fanka BB :)
Marcia gorzka herbata z mięty, pokrzywy i w ciąży to w sumie tyle....
reklama
Podziel się: