reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kurcze ja przed druga ciążą chciała bym schudnąć do 65 kg, i utrzymać to wagę jakiś czas przed zajściem. Na pewno było by zdrowiej, i ja czuła bym się ładniejsza w ciąży.

reklama
Nadulina kazda ciaza jest inna i przy corce na poczatku wazylam troche mniej ale jadlam bez opamietania i wazylam pewnie podobnie jak teraz ale czulam sie tak brzydka a tez czuje sie bardzo ladnie mam fajny brzusio i wszyscy mnie komplementuja ze ladnie wygladam :-)

Lisica witaj :-) no z dziewczynami tu fajnie i jakos łatwiej :-)

Nadulina ja o w ostatniej ciazy najwiecej wazyłam ale jakos fajny mi sie brzusio wydawał i nie chodziłam w ''worach'' tylko w fajnych ciuszkach ciazowych ale fakt ze te ponad 15 lat temu takich nie było jak w pierwszej ciazy byłam ;-) a tobie zycze aby sie udało schudnac ile chcesz :-) i zafasolkowac .A w jakim wieku i płci masz pierwsze dzieciatko bo chyba mi umkneło :zawstydzona/y::-)

Test zrobiony ale lipa :-( muli mnie dalej byle do czwartku

Fasolka poki nie ma @ jest nadzieja :-)

ja po wizycie u ginki na nfz i juz siuski mam ok nie ma leukocytow ani bakterii posluchalam serduszka i tyle :-)

Hej laseczki:-)
Marcia melduje ze bez zmian;-) tz muli ciagle @ brak jutro wizyta :-)

Ja sie pochwale ze zostałam przyszywana ciotka :-D przyjaciołka wczoraj urodziła coreczke z waga 2650 ,mała ale urodzona w 38 tyg porod przez cc bo rano wczoraj jej wody odeszły ale akcji zadnej dostała oxy i tez nic i zrobili wieczorem cc .Tak sie wczoraj denerwowałam jakbym sama rodziła :szok:;-):-)

Dziewczyny chyba zalapalam wirusowke od 3 godzin mam takie skurcze zoladka, jest mi niedobrze i wogle brzuch mnie boli powyzej pepka. Patrycje tez musialam ze szkoly zabrac bo zadzwonila wychowawczyni ze Pati niedobrze i zdychamy we dwie. Macie jakis sposob na bol zoladka?

fasolka daj znac po wizycie

reklama
Indziorka juz ja po jelitowce ...ja w sumie wymiotow i biegunki jako tako nie mialam tylko bol niemilosierny zoladk i halicid mi pomogl ale juz idzie ku dobremu :-) przez dwa dni spadlo mi 2,5 kg zaraz pewnie wroca

Do góry