reklama
Dzien dobry!
u mnie tez pogoda wredna brrr....
wczoraj synus dwa razy tak mnie kopnal za nie mialam watpliwosci ze to on :-) nie moge doczekac sie czestrzych kopniakow.
gosia na pewno zrealizujesz swoje cele i bedziesz chudziutka sexy mama:-)
u mnie tez pogoda wredna brrr....
wczoraj synus dwa razy tak mnie kopnal za nie mialam watpliwosci ze to on :-) nie moge doczekac sie czestrzych kopniakow.
gosia na pewno zrealizujesz swoje cele i bedziesz chudziutka sexy mama:-)
Dziewczyny byłaby któraś chętna?
Sprzedam tunikę rozmiar L!- Sprzedam - 40tygodni.pl
sory że tu i tylko to ale nie mam czasu za bardzo ,a jestem trochę zła, bo miała być fajna bluzka a jest za duża
Sprzedam tunikę rozmiar L!- Sprzedam - 40tygodni.pl
sory że tu i tylko to ale nie mam czasu za bardzo ,a jestem trochę zła, bo miała być fajna bluzka a jest za duża
Marcia gratuluję kopniaczków !! Strasznie za tym tęsknię !
Fasolka witaj !! U nas dziś wiatr że głowy prawie nam pourywało ! A teraz widzę że my prawie sąsiadki bo ja z Gliwic jestem :-)
Dziewczyny mam problem chciałam już zacząć odstawiać Młodego od piersi. Już dziś od rana nie pił mleczka ale modyfikowanego też nie chce próbowałam chyba już wszystkich rodzajów jakie są na rynku i nie wiem co robić !! Macie jakieś sposoby bo wymiękam! a nie wyobrażam sobie że będę karmić 2 letniego Malucha. On już chodzi za mną i woła mniam mniam i zagląda w dekolt. POMOCY!
Fasolka witaj !! U nas dziś wiatr że głowy prawie nam pourywało ! A teraz widzę że my prawie sąsiadki bo ja z Gliwic jestem :-)
Dziewczyny mam problem chciałam już zacząć odstawiać Młodego od piersi. Już dziś od rana nie pił mleczka ale modyfikowanego też nie chce próbowałam chyba już wszystkich rodzajów jakie są na rynku i nie wiem co robić !! Macie jakieś sposoby bo wymiękam! a nie wyobrażam sobie że będę karmić 2 letniego Malucha. On już chodzi za mną i woła mniam mniam i zagląda w dekolt. POMOCY!
Gosia nie pomoge bo ja pokarmu nie mialam i karmilam tylko 2 miesiace i to bylo bardzo dawno temu :-)
odebralam wyniki wyniczki mam ok hemoglobina 13,1 hematokryt 39 ale mam leukocyty w moczu jak podejrzewalam i wezme urosept a w pn pojde do ginki
odebralam wyniki wyniczki mam ok hemoglobina 13,1 hematokryt 39 ale mam leukocyty w moczu jak podejrzewalam i wezme urosept a w pn pojde do ginki
Gochaa, a musi byc modyfikowane? Toz to "stary kon" jest! Na tym etepie juz nie liczy sie jedzenie, tylko przyzwyczajenie i kontakt fizyczny podczas karmienia. Dwulatek nie ssie piersi z glodu.
Kurcze, dawno mnie nie bylo, musialam sie oswoic z nowa dla mnie sytuacja...
Kurcze, dawno mnie nie bylo, musialam sie oswoic z nowa dla mnie sytuacja...
reklama
Podziel się: