reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Lo, matko... Poczytalam post, nie popatrzylam na suwaczek! :baffled:
W sumie to ja bym chyba dala normalne mleko gosciowi, ale ja mam dosc tradycyjne podejscie do karmienia dzieci, w dodatku Karol mial przeboje z MM i wychowalam go "po babcinemu", wiec polroczny juz ciagnal flache z grysikiem az gwizdalo.

reklama
Dobry wieczor!

jak wam minela niedziela ?

chyba musze sie bardziej pilnowac bo jakos tak sie rozbrykalam z jedzeniem i juz 97 kg na liczniku a wcale mi sie to nie podoba. Bo teraz chyba najwiecej sie przybiera nie? Bo dzidzia rosnie i nabiera masy . Jak to bylo i jest u was?

pietrucha jak sie czujesz? Masz juz jakies ciazowe dolegliwosci?
akeake co u ciebie, nie odzywasz sie ostatnio..

klaczek twoj karolek rosnie jak na drozdzach , juz niedlugo dwa latka....
milego wieczoru!

Oj, rosnie. Dzis zakupilismy mu jezdzik - tylko jeden typ sie nadal, reszta byla za niska - taki motocykl na nieco kanciastych kolach. Troche wymusza rownowage bo kola tylko 2, ale jednoczesnie jest lekki i dosc wysoki dla Karola, tak ze mlody sobie kolanami po uszach nie smyra. I mam szczesliwe dziecko. :-D

Hej

Marcia, nie odzywam sie bo u mnie nic ciekawego, ale podczytuje Was i witam nowe koleżanki, Pietrucha gratuluje ciazy!
Klaczek, fajnie ze sie pojawilas, brakowalo tu Ciebie i Karolka :)

Pozdrawiam

No witam i ja :-) własnie wszystkie zapracowane takie czy co:szok: my dzis na usg głowki kontrolnym byłysmy no i dobrze jest tz torbiel nie maleje ale i nie rosnie:tak: ja dostałam @:-( jak tylko mi sie skonczy to lece do mojego gina bo znow mam jakies masakryczne bole brzucha i boje sie ze zas sie tam cos uchodowało :szok: typu torbiel miesniak tudziez inne dziadostwo :eek:

Jak sie ciezaroweczki nasze czuja :-)

Kłaczek Karolek boski a jaki juz duzy:szok::-D

Hej. U mnie waga spada na szczescie :-). Kupilam nowa wage i msialam sie pogodzic bo dodala mi pare ladnych kilo. Ale jestem na dobrej drodze dobicia d wagi z wagi starej. JesZzcZe 2 kg :-). Buziaki :-)

reklama
Do góry