reklama
marcia, widzisz, od razu spokojniej:-) ja się w sumie też zastanawiam czy nie wybrać się na to ostatnie poważne USG do gabinetu, gdzie byliśmy na połówkowym. moja gin jest spoko i dużo widzi na swoim sprzęcie, ale jednak nie jest to super sprzęt, tylko taki dość przeciętny. i się zastanawiam czy mi by też czegoś nie wypatrzyli lepiej na tym lepszym sprzęcie - bo te moje plamienia na razie nadal bez stwierdzonego powodu..
Z tym polipem sie nic nie robi on nie zagraza ciazy tylko to cholerstwo jest ukrwione wiec zakaz bzykanka i trzeba uwazac np.jak ide do toalety to tez sie nie napinam za mocno zeby jakies naczynko nie peklo.
Co do znaku zodiaku to ja tez baran z 16 kwietnia takze potrafimy sie sierac jedna uparta i druga uparta a moj maz waga to zawsze aie smieje ze nas rownowazy. A synus jak nie przenosze to jaki bedzie znak ryby? A jak sie orzeciagnie to trzeci baran do kompletu :-)
Co do znaku zodiaku to ja tez baran z 16 kwietnia takze potrafimy sie sierac jedna uparta i druga uparta a moj maz waga to zawsze aie smieje ze nas rownowazy. A synus jak nie przenosze to jaki bedzie znak ryby? A jak sie orzeciagnie to trzeci baran do kompletu :-)
Pietrucha - gratuuuuuuuuuuuuulacje z całego serducha, super.
Nimitii - wiesz co, nóż się otwiera w kieszeni jak słucham o tych konowałach w szpitalu, że Cię tak potraktowali. Ja do porodu szłam ze 117 kg i urodziłam w 3 godziny także nie waga jest przyczyną a raczej to, że nie powinni wywoływać tylko poczekać aż Dzidzia będzie gotowa. Chude laski też mają wielkie problemy przy porodach i cooo - na co zwalą te matoły wtedy. Nie obarczaj się winą i nie myśl czasami że to Twoja wina, Kochana widzisz po ciąży Twojej która jak pisałaś przebiegła super, że waga nie ma tu nic do rzeczy ))
Nimitii - wiesz co, nóż się otwiera w kieszeni jak słucham o tych konowałach w szpitalu, że Cię tak potraktowali. Ja do porodu szłam ze 117 kg i urodziłam w 3 godziny także nie waga jest przyczyną a raczej to, że nie powinni wywoływać tylko poczekać aż Dzidzia będzie gotowa. Chude laski też mają wielkie problemy przy porodach i cooo - na co zwalą te matoły wtedy. Nie obarczaj się winą i nie myśl czasami że to Twoja wina, Kochana widzisz po ciąży Twojej która jak pisałaś przebiegła super, że waga nie ma tu nic do rzeczy ))
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja 'przypadkiem' zaszlam w ciaze z waga 110kg -bmi ok 35, na dodatek z szalejacymi wynikami hormonow tarczycy.
Podziel się: