reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marcia to pirkne nowiny ze dzidzia slicznie sie rozwija :) Patrycja jest typowym zodiakalnym baranem? Bo jak tal to masz wesolo :D a co z tym polipem zrobi? Wchlonie się czy jak? Ja sie nie znam niestety

reklama
marcia, widzisz, od razu spokojniej:-) ja się w sumie też zastanawiam czy nie wybrać się na to ostatnie poważne USG do gabinetu, gdzie byliśmy na połówkowym. moja gin jest spoko i dużo widzi na swoim sprzęcie, ale jednak nie jest to super sprzęt, tylko taki dość przeciętny. i się zastanawiam czy mi by też czegoś nie wypatrzyli lepiej na tym lepszym sprzęcie - bo te moje plamienia na razie nadal bez stwierdzonego powodu..

Z tym polipem sie nic nie robi on nie zagraza ciazy tylko to cholerstwo jest ukrwione wiec zakaz bzykanka i trzeba uwazac np.jak ide do toalety to tez sie nie napinam za mocno zeby jakies naczynko nie peklo.
Co do znaku zodiaku to ja tez baran z 16 kwietnia takze potrafimy sie sierac jedna uparta i druga uparta a moj maz waga to zawsze aie smieje ze nas rownowazy. A synus jak nie przenosze to jaki bedzie znak ryby? A jak sie orzeciagnie to trzeci baran do kompletu :-)

Pietrucha - gratuuuuuuuuuuuuulacje z całego serducha, super.

Nimitii - wiesz co, nóż się otwiera w kieszeni jak słucham o tych konowałach w szpitalu, że Cię tak potraktowali. Ja do porodu szłam ze 117 kg i urodziłam w 3 godziny także nie waga jest przyczyną a raczej to, że nie powinni wywoływać tylko poczekać aż Dzidzia będzie gotowa. Chude laski też mają wielkie problemy przy porodach i cooo - na co zwalą te matoły wtedy. Nie obarczaj się winą i nie myśl czasami że to Twoja wina, Kochana widzisz po ciąży Twojej która jak pisałaś przebiegła super, że waga nie ma tu nic do rzeczy :)))

Redusia dziękuję bardzo za te naprawdę miłe słowa :)

Marcia blisko trzy lata po tobie ;) nigdy nie spotkałam nikogo urodzonego tego dnia co ja i mam radoche :D

witam jestem tu nowa mam 31 lat męża i 10 letniego syna waze 130kg wiem maskrycznie duzo i mam pytanie jak myslicie czy mam szanse na zajscie w ciąze po raz drugi

reklama
Do góry