dzewelajna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie Cię tu jeszcze nie było jak pisałam o swoim lekarzu, który jak mnie bolało podczas USG z ironią żartował, że wezwie chirurga...Ainho a ja myślę, ze lekarz jest od tego, żeby nawet najgłupsze wątpliwości wyjaśnic bo dla kobiety w ciąży wszystko jest inne, dziwne i podejrzane. Więc nie się śmieje ale cię uspokoi chociaż że wszystko jest ok i jak być powinno bo kobieta w ciąży nie powinna się zamartwiać i stresować. Moja znajoma była przewrażliwiona na tyle (ale na całe szczęście że lekarza miała cierpliwego i wyrozumiałego), że potrafiła kilka razy w tygodniu do niego dzwonić z pytaniami. Kiedyś mówiła, że dzwoniła nawet z pytaniem czy wszystko jest ok bo dzidziuś tak dużo i mocno kopie. szalona.....
Ale jak widać wszystko zależy od podejścia lekarza - chodzę do tego samego co moja znajoma więc wiem że jak coś mi nie będzie pasowało to też śmiało będę mogła zadzwonić i zapytać.
Już nawet przed poronieniem z tego korzystałam - trochę mi było głupio bo to była niedziela wieczorem i jeszcze nawet u niego nie byłam na pierwszej wizycie ale spoko człowiek. Jak najwięcej takich lekarzy.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki z waszymi fasolkami, słoneczkami, dzidziusiami, bobaskami i tymi już dużymi prawie noworodkami :-)
Pewnie Cię tu jeszcze nie było jak pisałam o swoim lekarzu, który jak mnie bolało podczas USG z ironią żartował, że wezwie chirurga...