hej kobietki!!! postanowiłam napisac no widze ze coraz mniej forumowiczek tutaj cos pisze wiec trzeb ajakos te forum podtrzymać he he!!!
u mnie jakos leci , jestem tydzien juz po ostatniej wizycie, na ktorej miłam krzywą cukrową ble
az mnie skreca jak sobie przypomne ten smak tej glukozy. wizyta ok nie mam cukrzycy, waga dalej leci w dół, w sumie to juz prawie 8 kg mniej ale jak to lekarz mówi ze dla mnie i dla dziecka to lepiej, jak dotad jeszcze chyba nie widziałm wpisu od kobietki ktora miłaby podobna wage niz ja!!!!no ale póki co narazie wszystko ok, wszystko na tym etapie ksiazkowo sie uklada oby tak dalej!!!mały rosnie ja maleje, lekarz powiedział ze jest duzy i jak bede rodziła bedzie miął srednio ok.4kg, ale w sumie moj kacperus miał 4, 050kg i 60 cm długosci jak sie urodzil wiec tez mały duzy wielkolud był he he he.moze jakos damy rade!!!
pietrucha nie przejmuj sie dodatkowimi kg , wedłyg tego jak do tej pory przybierasz na wadze i tak bedziesz mnij wazyła niz ja dotychczas wiec głowa do góry jeszcze bedziesz miałą okazje do utraty wagi a teraz najwazniejsze aby dzidzia i ty byliscie zdrowi!!!
akeake nadal tzrymam kciuki za was aby Wam sie wkoncu udało!!!!
ciekawe co tam u
drzewelajny???? mam nadzieje ze wszystko ok???z mamusla i z maluszkiem
buziaczki dla was wszystkich ze słonecznego Sierre :-) cieszę się ze Was mam!!!!!!