reklama
Redusia, mamy Jeepa firmy Hauck. https://www.google.com/search?q=hau...r_sl_ze_skretnym_kolem-111636725.html;682;727
Redusia, mam troszke obaw przed jednym kolem z przodu w polaczeniu z wyzszymi progami - po poderwaniu tylu, wozek jest bardzo niestabilny - ale z drugiej strony jest dosc przestronny dla malego i ma duze, pompowane kolka, wiec drobne wertepy go nie tykaja.
dzewelajna
Fanka BB :)
uwielbiam duze pompowane koła ale uważaj z tym trójkołowcem. moja bratowa miała 3 kółka mutsy bodajże i jak dzieć był na siedząco dość ruchliwy i wychylał sie na boki to i wózek się przechylał i wywracał. tragedia jakaś ale pewnie co model to inna bajka. jeśli ma dość szeroko rozstawione tylne kołą to może nie będzie zachowywał sie jak wywrotka
Indziorka
A ja panikuję przed wizytą :/ już całą chatkę wysprzątałam i obiad się gotuje, córcia nakramiona, zabawiona śpi... Boję się, że w szpitalu wyląduję... Mam nadzieję, że to tylko moje schizy i że w rzeczywistości te wszystkie bóle to jakieś gojenia itp itd (nadzieja matką głupich )
Miłego dnia kobietki
Miłego dnia kobietki
*martusia*
dziewczynki witam sie i zegnam jednoczesnie... na ten watek brakuje mi juz czasu, poza tym zauwazylam pewna prawidlowosc...
zycze Wam pozytywnych efektow staranek i trzymam kciuki za Was za te w ciazy szczegolnie.
buziaki
zycze Wam pozytywnych efektow staranek i trzymam kciuki za Was za te w ciazy szczegolnie.
buziaki
reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
Hej wszystkim!
Ja biję się z myślami w czwartek będzie 27 dzien mojego cyklu i zastanawiam się czy jest sens robić test bo nawet jeżeli udało się czy test cosik wykaże cykle ostatnio mam 30-31 dni ale to by był fajny prezent na walentynki lub mega dół na widok jednej krechy sama niewiem. pozdrawiam
Ja biję się z myślami w czwartek będzie 27 dzien mojego cyklu i zastanawiam się czy jest sens robić test bo nawet jeżeli udało się czy test cosik wykaże cykle ostatnio mam 30-31 dni ale to by był fajny prezent na walentynki lub mega dół na widok jednej krechy sama niewiem. pozdrawiam
Podziel się: