reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dzień dobry wszystkim:)
Fasolka ale te nasze pannice rosną:)
Ja za 5 dni kończę macierzyński i zostaje zaległy urlop... ehh smutno mi, że muszę dziecia zostawić dla pracy.
Kłaczku jeep jak się patrzy:)

Redusia, mam troszke obaw przed jednym kolem z przodu w polaczeniu z wyzszymi progami - po poderwaniu tylu, wozek jest bardzo niestabilny - ale z drugiej strony jest dosc przestronny dla malego i ma duze, pompowane kolka, wiec drobne wertepy go nie tykaja.

uwielbiam duze pompowane koła ale uważaj z tym trójkołowcem. moja bratowa miała 3 kółka mutsy bodajże i jak dzieć był na siedząco dość ruchliwy i wychylał sie na boki to i wózek się przechylał i wywracał. tragedia jakaś ale pewnie co model to inna bajka. jeśli ma dość szeroko rozstawione tylne kołą to może nie będzie zachowywał sie jak wywrotka

A ja panikuję przed wizytą :/ już całą chatkę wysprzątałam i obiad się gotuje, córcia nakramiona, zabawiona śpi... Boję się, że w szpitalu wyląduję... Mam nadzieję, że to tylko moje schizy i że w rzeczywistości te wszystkie bóle to jakieś gojenia itp itd (nadzieja matką głupich :p )

Miłego dnia kobietki ;)

dziewczynki witam sie i zegnam jednoczesnie... na ten watek brakuje mi juz czasu, poza tym zauwazylam pewna prawidlowosc...

zycze Wam pozytywnych efektow staranek i trzymam kciuki za Was za te w ciazy szczegolnie.
buziaki

reklama
Hej wszystkim!
Ja biję się z myślami w czwartek będzie 27 dzien mojego cyklu i zastanawiam się czy jest sens robić test bo nawet jeżeli udało się czy test cosik wykaże cykle ostatnio mam 30-31 dni ale to by był fajny prezent na walentynki lub mega dół na widok jednej krechy sama niewiem. pozdrawiam

Do góry